12. apr 2007 21:08
Zgoraj piše, da postavi novo vprašanje Nola . Frina
12. apr 2007 21:08
Zgoraj piše, da postavi novo vprašanje Nola . Frina
12. apr 2007 23:15
Kateri so bistveni sestavni deli samokuhalnika? nola
13. apr 2007 5:09
13. apr 2007 6:35
Pravilen odgovor. Zanima me ( to ni vprašanje za igro, tega bo zastavila rimljanka), če je katera mogoče že poskusila napraviti samokuhalnik in kaj skuhati v njem in kako se obnese. Se mi zdi, da bi znal biti praktična naprava za kakšen piknik ali izlet. nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 13. apr 2007 06:40:43
13. apr 2007 7:35
No ja, v bistvu bi morala mojemu odgovoru dodati še nekaj besed. Po tem, kar je napisala Frina, bi se moral moj odgovor glasiti: Zelena zelo diši, torej je vrtnina, ki jo iščemo zelena. Kakorkoli že... vesela sem, da smo našli pravilen odgovor. Kozmeja
13. apr 2007 13:28
Al se Rimljanki mudi z odgovorom!!! Na, sred noči vstane in že tipka! Me zanima, če se bo tako potrucala tudi pri vprašanju - seveda ne! Tle se bo pa obirala in mečkala, da bo joj, saj jo že poznate!!
LP
P.s. HEEEECAM SE! Pa se mi zdi, da Rim to ve!
P.s.s. Tale samokuhalnik ima pa Kališnikova tudi narisanega, če se ne motim. je pa vic v tem, da se vsa zadeva precej dolgo cmari. Včasih se je to obneslo, ko so ženske bile doma, zavrele, stlačile v ta samokuhač in oddrvele na njivo ali kamorkoli že. Se mi pa zdi, da moraš imeti kar "grif" za različna živila, da ne ostanejo na pol surova. Pa med kuhanjem se naj ne bi nič odpiralo, gledalo, poskušalo - ne vem, no. za na piknik ali izlet se mi zdi bolj primerna sončna pečica - o tem je članek tudi na Kulinariki.
http://www.kulinarika.net/clanki/intervjuji.asp?ID=32 cervus Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 13. apr 2007 14:10:12
13. apr 2007 18:57
Felicita Kalinšek in ne Kališnik. Vsem želim lep pozdrav! Magda vilca_
14. apr 2007 21:40
Kaj je, a bo kaj ( z vprašanjem )? Jaz še zmeraj upam, da bom kdaj vedel odgovor. ežoj
14. apr 2007 21:45
Kaj je salep? Navedi še en recept, ki ga vsebuje. (Sem pridna ežoj?????) rimljanka
14. apr 2007 22:21
Salep pridobivajo iz korenin divje orhideje.Je ena glavnih sestavin slavnega turškega sladoleda-dondurma.
http://www.rtvslo.si/pda/index.php?&op=rnews_t
Sem vsaj blizu?
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Njoki s šampinjoni in modrim sirom
Tarte tatin z jabolki