10. nov 2011 22:15
Pojma nimam. Edino, kar mi pade na pamet, je sagova moka, sago bi morda bil podoben izraz. Ker si predstavljam, da bi se ta hitro prismodil pri kuhanju.
rimljanka
10. nov 2011 22:15
Pojma nimam. Edino, kar mi pade na pamet, je sagova moka, sago bi morda bil podoben izraz. Ker si predstavljam, da bi se ta hitro prismodil pri kuhanju.
rimljanka
10. nov 2011 22:40
Seveda imaš prav, to je ena od nekdanjih kolonijal. Prosim, nadaljuj, rimljanka!
še za firbce: http://www.tarladalal.com/glossary-sago-605i
nola
11. nov 2011 8:17
a je to isto kot tapioka?
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. nov 2011 8:18
Ne.
rimljanka
11. nov 2011 15:54
proxima, pred petimi meseci rimljanki, je napisal/a: |
off topic (smeško, ki striže z ušesi) @rimljanka: kaj je hotel za čmrlje?? lp, proxima |
Saj ji tudi jaz ne bi odgovoril, bi je pustil nevedno, vendar bi se ji mal priliznil, da bi nadaljevala s blogom o Švedski.
Torej, čeprav nisem rimljanka, hotel za čmrlje ( Miša Pušenjak, Zelenjavni Vrt ):
No, pa če sem že pri besedi ( ne vem, če je tukaj kdo, ki se kaj spozna na biologijo ), eno vprašanje na hitro: vsi ste že slišali za kvadratni koren. Zanima me, katera rastlina ga ima.
ežoj
11. nov 2011 20:55
Joj, ežoj, kako prijazno od tebe (bom zanemarila to, da si iz egoističnih razlogov to naredil), da si namesto mene postavil vprašanje (tisto o hotelu pa proxima že ve, sem ji na ZS odgovorila).
Enmal se mi sanja, pa se ne spodobi odgovorit na lastno vprašanje (čeprav ga je zastavil moj botanično-biološko izobraženi kolega), zato odgovarjanje (vsaj za enkja časa prepuščam drugim. In z zanimanjem čakam na odgovore, ki jih bom, obljubim, ustrezno, s primernim časovnim zaostankom, tudi komentirala.
rimljanka
11. nov 2011 21:17
rimljanka je napisal/a: |
s primernim časovnim zaostankom |
11. nov 2011 21:36
Koren na vogale????????
janko1
11. nov 2011 21:41
Zakaj pa ne, janko1, zadnje čase je skor vse mogoče..................... ČAKAM, potrpežljivo.
Ibiza.......
rimljanka
11. nov 2011 21:48
Ja, saj, za lubenice sem že slišal, da so na vogale. Seveda, možno je pa marsikaj..... Me pa res zanima, kakšno čudo je ta koren. Kakšen bi bil šele tak, na kubik.
janko1
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako