24. okt 2006 23:02
Seveda se spomnim tistega trebuščka in mamici vse čestitke. lp Vesna
24. okt 2006 23:02
Seveda se spomnim tistega trebuščka in mamici vse čestitke. lp Vesna
25. okt 2006 9:42
ej punce a ste že bile na srečanju v IZOLI če se ne motim. kako je bilo? Kdaj bo pa naslednje srečanje, bi se povabila zraven, če je možno. buča
25. okt 2006 9:55
anamarija1 je napisal/a: |
Kako do DELFINA v Izoli Iz Koprske smeri skozi dva semaforja ravno, na tretjem desno do konca (Simonov zaliv-parkirišče). Tam vas čakam Če me boste spregledali, mojega avta pravgotovo ne boste. Imam belo petico, čez celo haubo pa velik zelen smeško, samo napis KulSlo ni, pa tudi ta bo v bodoče Želim vam srečno pot Anamarija |
25. okt 2006 10:40
Moja želja je, da se nas čimveč udeleži. Prijave sprejmem še danes Buča, torej se vidimo. Anamarija
27. okt 2006 20:59
Kaj je zdaj, predvolilni molk? Jutri je naša fešta, jutri se vino pije Ob 14h vas čakam, kot dogovorjeno na parkirišču Simonov Zaliv. Anamarija
27. okt 2006 21:13
Pridemo, anamarija, pridemo - in nikar ne misli, da se nas boš kmalu odkrižala! Blanchy
27. okt 2006 21:44
Kot pravijo one iz KK, niamamo zlepa domotožja.................................... rimljanka
27. okt 2006 22:19
Jaz pa bom mogla kar doma ostat sem tolk Imejte se skrajno lepo in uživajte še namesto mene! val
27. okt 2006 22:54
Val tudi jaz sem žalostna, ker te ne bo. Na j še povem, da je še šetst prostih sedežev brez mize Previdno vozite! Anamarija
28. okt 2006 8:31
Val, te bomo pogrešali! LP cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso