22. okt 2006 12:41
Do sedaj: Ognjič, Val, Matjaž, Rimljanka, Romanad+1, Zima, Janja+2, Blanchy, Kuharca 37, Lisicka, Elaphus, Pegasti, Rozanec, Riba-ribica, Mamamia, Loni, Reca+1, Anamarija1, VilmaS, Majamarko, mc maya, Anamarija
22. okt 2006 12:41
Do sedaj: Ognjič, Val, Matjaž, Rimljanka, Romanad+1, Zima, Janja+2, Blanchy, Kuharca 37, Lisicka, Elaphus, Pegasti, Rozanec, Riba-ribica, Mamamia, Loni, Reca+1, Anamarija1, VilmaS, Majamarko, mc maya, Anamarija
22. okt 2006 15:56
To je pa že lepo število Se že veselim. riba-ribica
22. okt 2006 20:52
Prijavili so se še trije, če sem kaj narobe napisala, prosim popravite: Ognjič, Val, Matjaž, Rimljanka, Romanad+1, Zima, Janja+2, Blanchy, Kuharca 37, Lisicka, Elaphus, Pegasti, Rozanec, Riba-ribica, Mamamia, Loni, Reca+1, Anamarija1, VilmaS, Majamarko, mc maya, Sineja, Miia+1, Ribica, Nas je kar lepo število a ne? lp Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. okt 2006 09:42:44
22. okt 2006 21:01
Kje pa je ligojna??? pa nena-morje? dušanka? a slabo vidim a res ni nobene na listi??? p, m
23. okt 2006 9:53
Lahko se prijavite še danes do 24h. Do sedaj prijavljeni: 28 oziroma 27 in pol. lp P.s Majamarko, tudi mene zanima. Anamarija
23. okt 2006 14:29
jupi polovička pride (čeprav je že celinka), sem te že hotela vprašat, če prav razumem +1...bomo pa imeli delo:) p
23. okt 2006 15:19
Se upam trditi, da tako mlade članice ni še bilo na srečanjih. Majamarko, ta pa je že zgodaj začela a ne? Anamarija
23. okt 2006 15:20
anamarija nikoli ni prezgodaj, mora kmalu pripravit starše na to...sploh očija:)
23. okt 2006 15:23
Ne, nič narobe ne vidiš. Dušanke ni, ne more na tako dolgo vožnjo, nogice bubajo. Čeprav bi prav rada prišla. Do Jurmana še gre, ker je čez cesto, me Vojko pripelje v mojem "porscheju", do Izole je pa odločno prehudo - žal. Pa prav rada bi bila tam - bom vsaj v mislih. Upam pa, da boste pripopale kak link, da se bo dalo slikice pogledat. Uživajte maksimalno! Dušanka
23. okt 2006 17:21
Zanima me ali je morda med prijavljenimi nekdo iz Maribora ali bližine? Naša Riba-ribica nima prevoza. Kako do DELFINA v Izoli Iz Koprske smeri skozi dva semaforja ravno, na tretjem desno do konca (Simonov zaliv-parkirišče). Tam vas čakam Če me boste spregledali, mojega avta pravgotovo ne boste. Imam belo petico, čez celo haubo pa velik zelen smeško, samo napis KulSlo ni, pa tudi ta bo v bodoče Želim vam srečno pot Anamarija Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 23. okt 2006 17:28:02Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Orehova rolada