16. jun 2006 10:43
Draga Tjas! Ker sem omenjena v tvojem odgovoru nekako ne morem, da ne bi odgovorila. Predvsem me je zbodlo, ker je omenjena dolžina staža na KulSlo. Naj link pove sam (datum)... http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1041 Nekako pač nisem oseba, ki bi na veliko razpravljala o kulinariki, ker nisem bogve kakšna kuharica! Tu na internetu najdem kakšne fine ideje za kosila za svojo družino in res me je zanimalo koliko ste stari! Zdelo se mi je, da morate bit precej izkušeni kuharji in kuharice, ker ste polni idej, vendar sem na podlagi odgovorov ugotovila, da sem skoraj med starejšimi :) Ce pa res mislite, da lopovi berejo kulinaricne forume.... ne me hecat. Tu se s proximo pac ne strinjam. Res ne. Informacije lopovi zagoitovo hitreje in lazje dobijo kje drugje. To je pac moje mnenje. Pa se to - zagotovo mnenja ga ne bi napisala, če ne bi bila v enem izmed odgovorov omenjena, ker pac nisem tip, ki bi intenzivno sodeloval (beri: pisal) na taksne forume, bolje receno odgovarjal na taksna vprasanja. Lep pozdrav, Ana Češnovar Ana Češnovar