30. jan 2013 22:35
Sama sicer nimam nobenega njihovega aparata, glede na odzive na forumih jih tisti, ki jih imajo kar pohvalijo. Kadar kupujem kakšen aparat, se prej kar poglobim o njegovih lastnostih. Število programov me niti toliko ne zanima, ker jih ima zame vsak preveč, na koncu tako ali tako uporabljam dva ali tri, pa naj bo to pomivalec,pralni stroj ali kaj drugega.
Pri indukciji Gorenje je baje problem v sami kvaliteti plošč. Zadnjič sem bila v njihovem salonu v Črnučah in je imela razstavljena plošča za katero sem se zanimala take raze, kot jih nima moja 16 let stara. Sem to omenila prodajalcu v eni drugi trgovini in je rekel, da je to hiba njihovih plošč. Naj bi bile dobre od cerana, če pa ima plošča oznako K, pa naj bi bile precej občutljive na razenje. Mi je bilo prav žal, ker sem se za eno že skoraj odločila.
Pri pomivalcu bi jaz gledala, da ima čimmanj decibelov pri delovanju in zamik vklopa, da pomiva ponoči na cenejšo elektriko.
Aja, pa če bi bila razlika v ceni samo 200€, bi se verjetno odločila za Boscha. Ampak to so verjetno zelo okleščeni aparati.
Lijana