8. nov 2006 13:35
Sem vam vse lepo napisala, potem pa ni poslalao, skratka jezna sem !!!!
No, še enkrat na kratko.
Tudi jaz sem okužena z kandido. Dobila sem Krkine tablete Diflazon, seveda na recept.
In ko sem pač radovednost kaj to sploh je potešila z brskanjem po netu, sem nekako povezala, vse zdravstvene teževe v letošnjem letu z to nadlogo,.... Seveda so zdravljenja z antibiotiki vse še poslabšala...
No, včeraj sem dobila te tablete, ko sem spet obiskala gin. zaradi mnenja da se mi je vnetje zopet ponovilo,.....Zadeva se vleče že celo leto, od trebušnih krčev izrazitejših po hranjenju, mislili smo da gre za zajedalce, sledili so antibiotiki,... do kožnih izpuščajev pri karetih mazila za glivice niso pamagala, zato je zdravnica bila mnenja da gre za bakterijsko okužbo, zopet antibiotiki....
Skratka ginekolog je, ko sem slučajno omenila kožni izpuščaj... ocenil da gre za kandido širše in ne samo v nožnici.
Seveda sem tudi sama takoj naredila test zjutraj in slina se je kar nitasto potegnila. Skratka šokirana sem, ko tako prebiram se vedno bolj najdem v simptomih te bolezni ....
Danes na sporedu:
TV PIKA ob 16:30 oddaja o KANDIDI
ponovitev
v soboto 11.11.06 ob 10:00
Mogoče koga zanima.
Mene pa predvsem zanima kako je s prehrano, seveda sem takoj ukinila še belo moko, kupila sem graham testenine. Je to vredu?
In kako je s sadjem? Katerega lahko jem?
Kje bi dobila sirotko?
LP, hvala za odgovore
Rožica