14. nov 2006 20:01
Počutim se dobro, če ne odlično. Prve tri mesece sem bila na strogi dieti, sedaj se tudi pregrešim. Ves čas jem sadje. Imam ga zelo rada, pa še vitamine rabim. Poleg tega sem na neki nemški strani prebrala, da ni pametno popolnoma črtati sladkorje, ker se potem kandida loti sladkorja v celicah. Tako kot sem prej, ne bom več jedla. Torej sladkorji in OH v zelo omejenih količinah. Pojedla bom še to škatlo dide, kapsule s probiotični bakterijami pa imam v načrtu še naprej. Sicer baje ne pomagajo kaj dosti, ker da so te živalce mrtve in se zato ne razmnožujejo. Tudi alkohol bo redko na programu. Moja šibka točka so sladkarije. Zadnji sklep je ta, da bom jedla samo domače zadeve (so redko na programu), industrijskim pa se bom odrekla. Aja, jem tudi B kompleks, in sicer zato, ker ne uživam kvasa, piva in podobnih zadev, ki vsebujejo vitamine iz B skupine. Tudi taheebo čaj bom še pila, ker mi je postal dober. In pozimi pašejo topli napitki. Kupiti nameravam kokosovo mast, vendar je ne uspem. En dan se bom podala do Hofra, kjer jo imajo. mimika