6. jun 2006 17:01
Hvala za hiter komentar...vidiš to za indukcijo sem vedela. Zelo narobe sem se izrazila.....mislila sem indukcijski štedilnik.. ...ravno to sem hotela povedat, pri primerjavi z avtom...za avto daš od 1,5 do 5 mio in več, pa čez 5 let ni vreden nič.........in potem greš k prodajalcu in zahtevaš popust za nov model......HALO??? Tehnika je šla naprej, čez 5 let ima vsak avto vgrajen JPS in ti zahtevaš pravice, zato ker je šla tehnika naprej... Postopek menjave loncev zaradi nakupa indukcije : ravno za take stranke imamo pripravljene določene kompletke...kjer je zelo veliko popusta...sedaj imamo enega , s 40% popustom...to je že nekaj a ne? Ob tem ko kupiš nekaj novega,, napišeš še pismo na AMC, poveš problem..indukcijski štedilnik..sem kupila nove lonce...ali bi mogoče lahko zamenjali vsaj še en lonec staro za novo....To pismo gre k našemu direktorju in on potem odloči ali ja ali ne....potem dobiš pisno obrazložitev.V tem primeru daš za nov lonec 1/3 cene. Ne obstaja pa pri AMC masovna zamenjava loncev zaradi indukcijskega štedilnika. Če se lonec poškoduje, zaradi tvoje napake,in ga ne moreš več uporabljat, ga daš na servis..potem serviser skupaj z direktorjem odloči ali ........je možnost nakupa staro za novo, pri tem ti velja 1/3 cene novega lonca. Še to.....kadarkoli imaš v rokah AMC, pa če si ga kupila v AFTRIKI, AMERIKI, ali Austriji...je spodaj pečat in šifra lonca, servis ti pripada ne glede na to od kod ti lonci so.. Tudi če se iz SLO odseliš skupaj z lonci v Švico, bodo obravnavali lonec in ne račun, kje je bil kupljen. lp Petra 1 Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 06. jun 2006 17:07:10