26. maj 2006 13:27
strelka je napisal/a: |
Nola, še eno vprašanje: Zgoraj si govorila o okrušeni posodi. Včeraj sem glede na pohvale te posode res kupila njihovo žar ponev - zadnjo iz zaloge. Po bolj natančnem pregledu doma sem ugotovila, da je ponev na zunanji strani po emajlu malo popraskana, na emajlu sem našla še nekaj drugih estetskih napak npr. dva mehurčka oz. luknjici in pa grd zaključek emajla na zgornjem robu. Verjetno vse to ne vpliva na kvaliteto kuhanja, me pa glede na ceno vendarle malo moti. Kakšne so tvoje izkušnje oz. tvoje posode? Vse BP?
strelka |
strelka, mislim, da jo moraš kar takoj vrnit. Vsaka praska je tovarniška napaka, razen, če kastrol ne vračajo naravnost iz Iraka, kot veteranske izstrelke. Ta posoda se ne popraska, zato imaš zanjo tudi doživljensko garancijo. Seveda ne svetujejo, da jo meči po kamnitih tleh, ampak meni je tudi nanje padla in ne samo nekajkrat, pa ni nič opraskana.
Sploh pa, če si opazila kakršnekoli anomalije na emajlu, je to zelo narobe.
Nočem biti paranoična, ampak v enem od prejšnjih postov sem že napisala, da sem nekaj podobnega (luknjice v emajlu) videla v Španiji, še ko ni bila v EU. Samo tam so jih vsaj ponujali za desetino normalne cene.
Prepričana sem, da so luknjice v emajlu katastrofa - tam se bo vse nabiralo. To ni cenena posoda, mislim, da se vsak , ki se zanjo odloči, sooči ne samo s ceno, ampak predvsem s tem, da jo bo gledal celo življenje. Raje počakaj, da ti dobavijo res tapravo.
nola