18. avg 2006 15:25
Oh, jaz pa sem v kosu kruha - krajček - dobila lepo zapečeno muho. Še zdaj mi je žal, da nisem slikala Lumpica
18. avg 2006 15:25
Oh, jaz pa sem v kosu kruha - krajček - dobila lepo zapečeno muho. Še zdaj mi je žal, da nisem slikala Lumpica
18. avg 2006 16:53
Veste kaj? Sam ne mi zdaj govorit, da en ščurkec pa res ni ne vem kaj! Ko ga dobiš serviranega pod pečeno jajco, tako kot sem ga jaz,..... Se je videlo pod beljakom nekaj temnega pa sem mislila, da je ocvirk!! Ma, mi je prav vseeno kakšen "masterpice" je in kako je preživel dinozavre,..... v kuhinji nima kaj iskat!!!!!! lp, vanjatajnsek
18. avg 2006 17:02
Vse je stvar kulture in navade. Za ene je to odlična poslastica Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
18. avg 2006 17:29
Sem nekje prebrala, da Evropejci v enem letu pojemo pol kilograma raznih žužkov, črvov in podobnih "delikates", pa za to niti ne vemo... Pa veselo živimo naprej..... lp Nena Nena-morje
18. avg 2006 17:39
pa še posebej nam jih ne zaračunajo. Kakšno srečo imamo. jade
18. avg 2006 17:40
Mi pa smo včasih nakupovali čez mejo. Zagledala sem čudovito pakirano , že pripravljeno špinačo. Tako je lepo zgledala, take lepe zelene bave, da bi jo kar s škatlo vred požrla in še mislila sem si kako to da pri nas se ne dobi tako kvalitetno in navidez tako lepo zelenjavo. Nemudoma odprem škatlo, da bom dušila to prekrasno kuhano špinačo. Mislim, da je bilo 400 g. špinače, vmes pa najmanj 5 g. smrdljivcev. Jaz pa kar se tega tiče sem izredno občutljiva, vse skupaj sem vrgla v smeteh. P.s saj veste ne, kaj so smrdljivci, to so une živalce, ki se ti polulajo v roke,če jih nepravilno primeš In ti potem roke cel teden smrdijo, , no zdaj pa malo pretiravam, ne vem če se tem živalcam reče smrdljivec booo. lp Anamarija
18. avg 2006 17:46
Nekaj takega, a ne, anamarija1? http://www.kendall-bioresearch.co.uk/HEMIP7A.GIF rimljanka
18. avg 2006 17:54
Ja, Rimljanka, to so te smrdljve na videzno luškane živalce, kot je bila tista špinača Anamarija
18. avg 2006 17:57
Mi imamo vsako leto borbe z njimi po stanovanju. Pa še prijet ga ne smeš, če nimaš najmanj 2 papirnata robčka v roki, če ne te zasmrdi, fuj, fuj. Jaz jih lepo ulovim pa hop čez balkon (seveda pridejo nazaja pa se mi spet kje zardeijo), ampak čez poletje je mir. jade
18. avg 2006 19:24
Vau, kakšno srečo imamo, ker imamo samo muh in mravelj za izvoz, te pa nič ne smrdijo!!! NenaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Goveji golaž iz pečice