Jst sm nova tuki pa me sam zanima če je ta PLUS Paket tud zastojn al je treba kj plačat za to?
hvala
zori
Jst sm nova tuki pa me sam zanima če je ta PLUS Paket tud zastojn al je treba kj plačat za to?
hvala
zori
14. apr 2006 8:55
zori pozdravljena in dobrodošla med nami!!!!!!!!!!!!!!!! zori, plus paket je treba plačat, je pa 6000 sit za celo leto. Poskušaj se izažati čimbolj slovensko, tako pravilo imamao tu. Saj nisem težka, le povem ti da ne bo kdo po tebi udaril. Lep pozdrav Teka
14. apr 2006 9:17
Ja Teka, verjetno si jo opozorila še pravi čas. Če bi kakšna prava naletela nanjo, se ji ne bi dobro pisalo Pa saj ne more vedeti, če je nova- Zori, ti pogledamo čez prste Drugače pa lepo da si se pridružila naši "družini". Lep dan vam želim
14. apr 2006 12:56
Zori, pozdravljena med nami! Boš videla, kmalu te sploh ne bo več motilo, da pišeš tudi samoglasnike... Tole je namreč najboljši forum, ki si ga lahko izbrala, in ko se enkrat ufuraš , ti ni pomoči Torej, dobrodošla med kulslo odvisniki Pozdravček! Vrana
14. apr 2006 12:57
rozanec je napisal/a: |
Ja Teka, verjetno si jo opozorila še pravi čas. Če bi kakšna prava naletela nanjo, se ji ne bi dobro pisalo Pa saj ne more vedeti, če je nova- Zori, ti pogledamo čez prste Drugače pa lepo da si se pridružila naši "družini". Lep dan vam želim |
14. apr 2006 13:10
Escada se vidi kakšen poklic imaš Tudi jaz sem na začetku pisala "piši kao što govoriš" in ste me seveda na to lepo opozorili. Saj nisem vedela, kako imate tu "pošlihtan". Prišla sem iz raznoraznih študentskih forumov in tam veste kako je... Če jih zdaj berem, sem tudi sama huda- tu ste me navadili lepega izražanja. Seveda me slovnica včasih nese na celi črti, ampak verjemite, čisto nevede. Res pa je, da drugače (pogovorno seveda), govorim "čisto po domače". Sem iz naselja, torej doma govorim po domače, v Ljubljani (ko grem v šolo) pa tako, kot govorijo sošolci (torej zafnano ). Navadila sem se, da se prilagodim okolici. Lep dan vam želim
14. apr 2006 13:58
Kar pridruži se nam. Plusek je pa itak zakon!
14. apr 2006 19:35
Dobrodošla med nami, Zori. ) Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 14. apr 2006 19:35:23
14. apr 2006 21:14
rozanec je napisal/a: |
Escada se vidi kakšen poklic imaš Tudi jaz sem na začetku pisala "piši kao što govoriš" in ste me seveda na to lepo opozorili. Saj nisem vedela, kako imate tu "pošlihtan". Prišla sem iz raznoraznih študentskih forumov in tam veste kako je... Če jih zdaj berem, sem tudi sama huda- tu ste me navadili lepega izražanja. Seveda me slovnica včasih nese na celi črti, ampak verjemite, čisto nevede. Res pa je, da drugače (pogovorno seveda), govorim "čisto po domače". Sem iz naselja, torej doma govorim po domače, v Ljubljani (ko grem v šolo) pa tako, kot govorijo sošolci (torej zafnano ). Navadila sem se, da se prilagodim okolici. Lep dan vam želim |
14. apr 2006 21:33
Escada veš kaj sem jaz zdele ugotovila- da sem imela v mislih popolnoma drugo osebo... res sem se zmotila na celi črti, ampak podobni nicki so me zmedli. Brez zamere Lep dan vam želim
14. apr 2006 21:53
matkurja, zdej pa že nehite s to slovenštino, sej punca ni tega prašala... pa pouhn kufr mam teh razprav gor pa dol, jovo na novo pa spet in spet v nedogled... če nimate česa pametnejšega za delat, ni treba da še s tem folku utrujate.... ker nameravam nasprotno prešaltat na tuje jezike, poj se pa slikite!! kakor men znano, je Plus paket za plačat (viši gor je nekdo napisal ceno...), ampak če hočeš moje mnenje, shajam brez njega že odkar sem prisoten na teh forumih... LP DrejčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Sladki greh