Vprašanje

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

15. apr 2006 3:14

Pa Drejček, saj se nihče ne krega- zakaj bi si oteževali življenje, če pa si ga ni treba? Namreč za tvoje vrstice sem potrebovala kar nekaj časa, da sem sploh razvozlala, kaj hočeš povedati (moram priznati, da mi je sigurno šlo nekaj minut življenja ). Hočemo le berljive stavke in nič drugega. Še nihče se ni spravljal na nikogar zaradi majhnih napakic. In ti kar šaltaj na tuje jezike, saj ni problem- pač ne bomo brali tvojih prispevkov. Upam, da se ti nos ni obesil do tal in da ga revež ne boš na praznike vlekel za sabo. Povem pač svoje mnenje (tako kot si ga ti). Lep dan vam želim

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

15. apr 2006 13:55

drejcek je napisal/a:
matkurja, zdej pa že nehite s to slovenštino, sej punca ni tega prašala... pa pouhn kufr mam teh razprav gor pa dol, jovo na novo pa spet in spet v nedogled... če nimate česa pametnejšega za delat, ni treba da še s tem folku utrujate.... ker nameravam nasprotno prešaltat na tuje jezike, poj se pa slikite!! kakor men znano, je Plus paket za plačat (viši gor je nekdo napisal ceno...), ampak če hočeš moje mnenje, shajam brez njega že odkar sem prisoten na teh forumih... LP Drejček
Joj, kako si mi dvignil pritisk, bi bilo boljše, da bi bil tiho, ne pa se s takim hvaliti. Tudi jaz sem povedala kar si mislim, pa brez zamere. Jernej, zaradi mene lahko zvišuješ naročnino na pluska, jaz sem za.

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

15. apr 2006 15:36

Bravo Drejček. Prov da si jih rzkuru. Punca je na novo tle gor, ve pa o pravilni rabi slovenščine, namesto da bi jo vsaj pozdravle. Ajd slavistke odprite si temo pravilna uporaba slovenščine, pol pa pluvite po nas šlosarjih, mehankarjih, delavčkih in podobnih, ku sem pišemo brz pameti in posluha za lepo besedo. Praznik je. Namesto da bi šle k žegnu, se pa okol slovenskega jezika zmrdujete. Da uporabim stil od anamarije - tud men ste dvignile pritisk. Pred leti, ko sem se včlanu, sem na eni temi dal pripombo glede jezika, ste me tako popluvale kako je tu vsakemu skoraj vse dovoljeno napisati, da se nikol nisem drznu kaj pripomnt. Če bme kje dobile bi me mende itak kr kastrirale. Povem pa vsem ki ga nimajo, PLUS paket je zakon. LP Matjaž

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

15. apr 2006 15:50

No Matjaž in Drejček končno prava beseda. PLUS PAKET je pa itak zakon!!! jade

gogad  

član od: 28.4.2004

sporočila: 3697

15. apr 2006 16:25

Matjaž ,se podpišem Zori ,lepo pozdravljena,pluskota pa si le naroči,jaz ga dolgo nisem imela in končno me je srečala pamet[8)lp goga

*Etka  

član od: 19.2.2004

sporočila: 744

15. apr 2006 16:40

matjaž je napisal/a:
Bravo Drejček. Prov da si jih rzkuru. Punca je na novo tle gor, ve pa o pravilni rabi slovenščine, namesto da bi jo vsaj pozdravle. Ajd slavistke odprite si temo pravilna uporaba slovenščine, pol pa pluvite po nas šlosarjih, mehankarjih, delavčkih in podobnih, ku sem pišemo brz pameti in posluha za lepo besedo. Praznik je. Namesto da bi šle k žegnu, se pa okol slovenskega jezika zmrdujete. Da uporabim stil od anamarije - tud men ste dvignile pritisk. Pred leti, ko sem se včlanu, sem na eni temi dal pripombo glede jezika, ste me tako popluvale kako je tu vsakemu skoraj vse dovoljeno napisati, da se nikol nisem drznu kaj pripomnt. Če bme kje dobile bi me mende itak kr kastrirale. Povem pa vsem ki ga nimajo, PLUS paket je zakon. LP Matjaž
Matjaž čist prou si jim povedal!!!!!! Ma na bruhanje mi gre to večno pametovanje. Drejček BRAVO! Punca po mojem ne bo nikoli več nič napisala na ta forum. Kure... Marjetica

Blanchy  

član od: 22.12.2005

sporočila: 2016

15. apr 2006 16:49

No, pa imamo spet bitko! A se lahko malo umirite vsi skupaj, lepo prosim? Blanchy

Teka  

član od: 21.8.2005

sporočila: 1151

15. apr 2006 18:15

Jaz sem začela , nisem mislila šundra naredit, pač sem jo opozorila, ker vem da je bilo o tem že precej govora, nisem pa s tem mislila nič slabega, zato oprostita Matjaž in Drejček. Osebno nisem noben privrženec slovnice...Prosim pa da nehamo. Teka Sporočilo je spremenil(a) Teka dne 15. apr 2006 18:19:02

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

15. apr 2006 18:29

Teka, če je nebi ti, bi jo pa kdo drug opozoril, zato nisi naredila nič narobe. In nihče ni mislil s tem nič slabega. Ni mi pa jasno, kako iz vprašanja o plus paketu spet nabijemo že skoraj 2 strani. Ta tema je res že "zlajnana". Lep dan vam želim

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtmalaga
Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti