16. sep 2009 9:20
Evo takole je bilo pri meni ....
Stara sem 25 in že cca 8,9 let nosim očala za deleč - včasih ej bilo to samo za tv in računalnik, sedaj pa jih imam na glavi kar skos
Pred dvemi leti sem naredila izpit in za dve leti postala mladi voznik, na vozniški, na zadnji strani je bila napisana omejitev 01.01.
Le ta mi je 07.09.2009 potekla in je bilo potrebno po novo.
V pon. sem poklicala na MDPŠ kjer sem perd pčool leta opravljala celotni pregled - za službo in vprašala če lahko na osnovi tega pregleda dobim potrdilo za podaljšanje vozniške, pa je rekla da načeloma ja, ampak ker je to bilo pred več kot enim mesecom, moram ponovno priti na pregled. Torej če si bil pred manj kot enim mesecen na MDPŠ na kakršnem koli pregledu, ki je vključeval pregeled vida, plačaš samo potrdilo ki ti ga napišejo na osnovi že opravljenega pregleda.
V tor. sem bila ob 9.30 že naročena in ob 10.00 že konec. Sama sem malo zamudila, pregled je trajal cca 3min ... posvet z zdravnico pa 6min
Podaljšala mi je za 10 let, in je rekla da zdej bojo itak vsi dobili samo za 10 let.
Plačaš 45.00€ in greš na prej na upravno enoto .... ter tam dokončno urediš zadeve. Tam so pa itak tolk nobel ratal da kr glava boli mislm da sm bla u 3min na vrsti in v 5min konec
Dobila sem potrdilo s katerim lahko voziš po Sloveniji, in v roku enega tedna dobim še kartico
Taka je moja izkušnja ...
LP
Pitončica