Pomagajmo bobiju

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

13. apr 2006 14:51

Saj nič hudega nočem, samo škoda se mi zdi, ko dobri ljudje hočejo pasemske mucke, ki bojo vedno dobile dom in verjetno tudi pozornost, pocestniške pa umirajo Pa še vedno mislim, da rabite vsi skup mucko zdaj, čim prej in da se ne splača čakat na čistokrvno leglo. Normalno pa, da vzameš tistega, s katerim se najbolj ujameta. Glede prestiža pa - perzijke imajo tak renome - ne zate in ne zame, zame je muca muca, še bolj so mi všeč navadne, ampak v splošnem prepričanju pa, kot Ferari pri avtih, pa čeprav je meni recimo tudi hrošč bolj všeč. in nekateri ljudje, ki imajo sami s sabo probleme, se tako znašajo, ker jih to mori, ker si mogoče sami isto želijo, ali pa ker si želijo kaj drugega, kar nimajo, ali kaj jaz vem zakaj, kar absolutno ni prav, samo mislim, da bojo mogoče navadno mačko bolj pustili pri miru, upam, vsaj... Veri

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

13. apr 2006 16:03

Tudi mi imamo tri mačke, pa, do nedavnega dva psa, pa papagaja, zlato ribico,.... Z gotovostjo trdim, da nas mačke vzgojijo. Naše jejo samo določene brikete in določeno mleko in se mi zdi, da jih sploh ne bi mogel nihče zastrupit, ker enostavno ne pojejo nič drugega. Kar se tiče kakanja na travo - o pa še kako to počno - sosedove, in na tistem mestu trava ne raste več. No, pomaga, da dve noči pes prespi izven pesjaka in je mir za par mesecev, ker ponoči pošlihta stvari. Malo poglej tudi po internetnih straneh različnih zavetišč - včasih iz firbca pogledam gor in sem prav presenečena kakšni krasni mačkoni se znajdejo tam. Pa še vse ti sterilizirajo pred oddajo. vanjatajnsek

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

13. apr 2006 16:18

Tole sem našla na Bolhi - v zavetišču imajo perzijko - cepljena, razglistena in sterilizirana - boljše pa že ne more bit. http://www.bolha.com/oglas1622918 Lep sončen dan, vanja vanjatajnsek

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

13. apr 2006 18:12

U, super, vanjatanjšek, smo že imeli sestanek in izbrali tisto dveletno črnorjavo. Zdaj ni nikogar pri telefonu, bo pa gotovo jutri. Hvala hvala hvala Pozdravček! Vrana

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

13. apr 2006 18:22

Vrana, vesela sem, da ste že našli novo mačjo prijateljico. ) Sem si jo tudi jaz podrobno ogledala, res je pravi cuker. Upam, da vam jo bo uspelo dobiti in želim vam veliko crkljanja in lepih trenutkov. lp Julija

Vrana  

13. apr 2006 20:24

Joj, Julya, vsi smo tako nestrpni, tam je pa samo telefonski odzivnik No, pa ker je taka panika, Bobi ve, da se nekaj dogaja in se je malo zamotil Je pa res lepa, a ne? Še enkrat hvala vsem, ki ste sočustvovali z nami! Kako že pravi pregovor... v stiski spoznaš prijatelja! Pozdravček vsem! Vrana

Lipa  

član od: 28.7.2003

sporočila: 243

13. apr 2006 20:27

Žival z rodovnikom ali brez - popolnoma vseeno, glavno, da jo imamo radi in ji nudimo ustrezen dom. Hišne male živali me spremljajo že vse življenje...ob njih postanemo (še) boljši ljudje, ker nas učijo brezpogojne ljubezni. Vrana držim pesti zate, muca brez kančka dvoma prihaja v odlične roke. Lipa

Na5tja  

član od: 6.12.2005

sporočila: 26

13. apr 2006 22:06

Lep pozdrav! Mi smo imeli belega perzijskega mucka po imenu Puhi, vendar že leta nazaj. Kot so nam napovedali, da se mu lahko zaplete črevesje, se je to tudi zgodilo in tako smo ga morali dati pod injekcijo. To, da pa ljudje zastrupljajo tuje živali je pa nekaj najbolj podlega, vendar kar moremo.Tudo sosedi so zastrupili 2 mucki, sicer ne čistokrvni 1x pa so prijatelji našli psa zadavljenjega v bližnjem gozdu. Človeška krutost ne pozna meja! Samo da se je vredu izteklo vse. Drugače pa imamo zdaj psa mopsa, ki išče ljubico, vendar pri tem ni najbolj uspešen.1. mopsic je premalo, 2. še s tisto ko se je želel spoznati, ju je zmotil napačno usperjen mopsek - vsaj tako je kazalo hihi in 3. še tiste ki so so po navadi oddane :P Je pa res, da pri njem ne rabimo biti v skrbeh, da bi se mu kaj zgodilo, ker je le hišni pes in nadvse leeeen! ;) Pa še nekaj slikic, če koga zanima naš lepotec - saj vem da je tema o mačkih ;) http://na5tygirl.moj-album.com/album/1096256/ Na5tja Sporočilo je spremenil(a) Na5tja dne 13. apr 2006 22:11:50

Vrana  

14. apr 2006 7:12

Lipa, Na5tja, hvala tudi vama! Psi, mačke, hrčki... vsi so naši, vsi so del naših družin in vse imamo radi. Tako kot imajo one rade nas...brezpogojno. In toliko peripetij je z njimi, ko jim poizkušamo ustreči Mopsi je pa faca! Crkljanček,a? Pozdravček vsem! Vrana

Na5tja  

član od: 6.12.2005

sporočila: 26

14. apr 2006 7:20

Scrkljan je tako, da to ni res ;) Sem z njim na drugi strani ograje, pa vidi katerega družinskega člana na drugi, pa tako joče, kot da mu noga manjka ;) Glede njihove ljubezni, edini ki so nesebični pri tem so živalce. Lp Na5tja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrimljanka
Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti