Francoščina

tema je zaklenjena

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

9. apr 2006 11:22

O kako lepo, še ena + novinka. Dobrodošla Modri trak. Naj povem svoje mnenje. Dekle se mi zdi zadosti staro, da ji lahko privoščiš jezikovne počitnice v tujini. Časi so namreč taki ( mame to pač malo težje razumemo ) da se nas otroci celo življenje ne morejo za krilo držat. Bodi srečna, da jezik obvlada in jo še veseli povrh. Lumpica

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

9. apr 2006 13:57

nola je napisal/a:
So kmetuzli, ne kmetavzli. Bo ruralci sprejemljivo? In tudi - kaj tudi? nola
Pregledal sem tvoje prispevke in nič ne prispevaš k temu forumu, ampak se načrtno spravljaš nad drugo članico Mamamio. Tvoji "prispevki" kot celota gledano postajajo žaljivi. Pozabljaš, da si sprejela pogoje članstva: "Strani Kulinarične Slovenije niso namenjene načrtnemu zbiranju podatkov, vdorov v sistem, žaljenju in blatenju drugih uporabnikov." Čeprav praviš, da si povedala le svoje mnenje, s ponavljajočimi kritikami Mamamie kršiš pravilo vstopa na ta forum. Plus paket ti omogoča storitve, kot so navedene v pogojih, ne omogoča ti pa kršenje pravil foruma. Če boš na vsak Mamamijin prispevek porogljivo odgovorila, bom tvoje prispevke začel brisati, v primeru, da se bo pa nadaljevalo, bom blokiral tvoje pisanje na forumu. Še vedno pa boš imela vse ugodnosti članstva. Zato prosim, da prenehaš z osebnim obračunavanjem naše članice. Enako bi se potegnil tudi zate, če bi te kdo drug napadal. Ta forum ni tako demokratičen, kot so nekateri drugi, saj imam že v podpisu valjar. Imam pa rad, da ni nasmeten s prispevki, ki spodbujajo nestrpnost in ne pripomorejo k namenu našega druženja, to je pomoč pri kulinariki in sorodnih temah. Zato te vljudno naprošam. Zadnjič. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8890

9. apr 2006 13:59

Žive naj vsi narodi, ki hrepene dočakat dan...

jelcy  

član od: 7.2.2006

sporočila: 209

9. apr 2006 14:11

Takšna negativna mnenja si ohrani zase.Mislim da Mamamia veliko ve in vsa pohvala njej ,da nam je vedno pripravljena pomagat. Dragička te podpiram jelcy Sporočilo je spremenil(a) jelcy dne 09. apr 2006 14:12:15

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

9. apr 2006 20:42

jernej je napisal/a:
nola je napisal/a:
So kmetuzli, ne kmetavzli. Bo ruralci sprejemljivo? In tudi - kaj tudi? nola
Pregledal sem tvoje prispevke in nič ne prispevaš k temu forumu, ampak se načrtno spravljaš nad drugo članico Mamamio. Tvoji "prispevki" kot celota gledano postajajo žaljivi. Pozabljaš, da si sprejela pogoje članstva: "Strani Kulinarične Slovenije niso namenjene načrtnemu zbiranju podatkov, vdorov v sistem, žaljenju in blatenju drugih uporabnikov." Čeprav praviš, da si povedala le svoje mnenje, s ponavljajočimi kritikami Mamamie kršiš pravilo vstopa na ta forum. Plus paket ti omogoča storitve, kot so navedene v pogojih, ne omogoča ti pa kršenje pravil foruma. Če boš na vsak Mamamijin prispevek porogljivo odgovorila, bom tvoje prispevke začel brisati, v primeru, da se bo pa nadaljevalo, bom blokiral tvoje pisanje na forumu. Še vedno pa boš imela vse ugodnosti članstva. Zato prosim, da prenehaš z osebnim obračunavanjem naše članice. Enako bi se potegnil tudi zate, če bi te kdo drug napadal. Ta forum ni tako demokratičen, kot so nekateri drugi, saj imam že v podpisu valjar. Imam pa rad, da ni nasmeten s prispevki, ki spodbujajo nestrpnost in ne pripomorejo k namenu našega druženja, to je pomoč pri kulinariki in sorodnih temah. Zato te vljudno naprošam. Zadnjič. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej, imaš komercialno stran na internetu. Zato ne mahaj z valjarjem. Seveda bom še naprej porogljivo ali drugače odgovarjala na vsak prispevek. Ne pa žaljivo. Če se je kdorkoli počutil užaljenega zaradi mojih prispevkov, se opravičujem. Predpostavljam, da nekdo, ki pošlje več kot dvatisoč postov na nek naslov, res krvavo išče kakršnokoli komunikacijo. Sem se odzvala. Z nikomer ne obračunavam, nikogar ne napadam. ž nola Sporočilo je spremenil(a) nola dne 09. apr 2006 21:11:36

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

9. apr 2006 21:22

Huh, je kdo poslal dvatisoč postov na tem? Na tem forumu? Torej komercialne strani naj ne bi imele pravil? Tema zaklenjena, o francoščini ni niti sledu več. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti