24. mar 2006 6:45
Jaz najbolj obožujem petke (to je danes- juhuhu), ko odpeljejo smeti. Naš kontejner je non-stop poln, saj uživam v tem, da mečem stran stvari, za katere vem, da jih skoraj verjetno ne bom več potrebovala. Če nekaj vržem stran takoj, pozabim, da sem sploh imela. In tako najlažje ohranjam hišo kolikortoliko pospravljeno, saj je že tako preveč, kot pravite vi, "živa". Včasih je po hiši kot bi treščila bomba, pa me to sploh ne moti (tudi če bi bil velik kup "dreka" sredi dnevne sobe, bi ga prestopila), kadar pa se spravim pospravljat, to naredim v nulo in potem 3 dni nihče ne sme ničesar premaknit. Potem pozabim na to in spet veselo packamo.
Likanja ne maram, tega se lotim takrat, ko vidim, da nimam več nič za oblečt, tako ali tako pa s tem ni več toliko problemov, odkar imamo sušilca. Pomivanja posode me je rešila tašča, ki mi je kupila pomivalni stroj- hvaležna ji bom za vse večne čase.
Rada pa čistim (sliši se smešno) WC. Največji užitek mi je, ko tista "svinjarija", ki se je lotim z različnimi čistili, izgine v odtok. Gloncam in gloncam tako, da se kar sveti in človek bi lahko imel glavo kar v WCju, tako je vse lepo in diši.To pa traja dokler ne gre kdo na večjo potrebo. Potem pa spet pridem jaz s pripomočki in drgnem
.
Notranja dela imam rada, kar pa se tiče okolice hiše in vrta, prepuščam mami. Vrt smo zmanjšali na minimum in ko ga bom mogla vzdrževat sama, bom teh nekaj kvadratnih metrov že uredila. Nekaj prekel fižola, solata in nekaj gredic rožic že ne bo takšen problem
Lep dan vam želim