25. maj 2006 15:48
Moj se tudi "zraven sili" v kuhinji, ga moram odganjati, ker naredi več škode, kot koristi Kar se pa opravil tiče, rada opravljam prav vsa.... Nena Nena-morje
25. maj 2006 15:48
Moj se tudi "zraven sili" v kuhinji, ga moram odganjati, ker naredi več škode, kot koristi Kar se pa opravil tiče, rada opravljam prav vsa.... Nena Nena-morje
25. maj 2006 16:11
haha.. izgleda da imamo kar podobne "težave". Tudi moj se zelo rad sili zraven v kuhinji in me preseneča s kosili, ko pridem domov. Moram priznati, da mu kar gre, če zamižim na eno oko, ampak važen je namen, tako da se trudim, da ga ne kritiziram preveč Sicer pa ne maram likanja in sesanja... Najraje pa pomivam kopalnico MissLady Sporočilo je spremenil(a) MissLady dne 25. maj 2006 16:11:57
25. maj 2006 16:52
Veste kaj ne maram,da žena vedno za mano kontrolira kako sem pomil posodo in pospravil kuhinjo! Ne bodite take ,a ni dovolj da skuhamo? Pa lep pozdrav vsem ! Bojan DROT
25. maj 2006 18:17
Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 2 letih danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti. Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj Mi je Bojan priskočil v pomoč in odpeljal najbolj dragoceno roko, jaz sem pa 4 ure preklinjal in strgal tisti 5cm debel led z žic, močil z vodo, vsake 3 minute zamenjal kanglico na tleh... Bojan se pa verjetno masti z mojimi stvarmi v tem trenutku. Ajd, jih grem hitro iskati. In še enkrat - SOVRAŽIM ČIŠČENJE SKRINJE!!! Kdor bo pogruntal skrinjo, ki ne dela ledu, bo dobil en moj velik priklon Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2006 19:09
jernej je napisal/a: |
Sovražim čiščenje zamrzovalne omare. Povem iz prve roke, ker sem jo po 1 letu danes čistil. Kako je bilo? V hladilniku nimamo zamrzovalnika, torej je treba vse porabiti, potem se pa čisti. Pa ne pomaga. Včeraj sem slabo zaprl vrata zamrzovalnika in temperatura je padla na -10 stopinj, spodaj se je že vse topilo. Sem ga nagonil ko.... pa ni pomagalo, -10 je bilo najmanj Mi je Bojan priskočil v pomoč in odpeljal najbolj dragoceno roko, jaz sem pa 4 ure preklinjal in strgal tisti 5cm debel led z žic, močil z vodo, vsake 3 minute zamenjal kanglico na tleh... Bojan se pa verjetno masti z mojimi stvarmi v tem trenutku. Ajd, jih grem hitro iskati. In še enkrat - SOVRAŽIM ČIŠČENJE SKRINJE!!! Kdor bo pogruntal skrinjo, ki ne dela ledu, bo dobil en moj velik priklon Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
25. maj 2006 19:16
Jernej, tudi jaz imam No Frost hladilnik in skrinjo (kombinirano) - priporočam. V hladilniku ni ne ledu, vode, vlage. Skrinja pa je tudi brez ledu. Res krasno, prihrani kar nekaj časa. Drugače pa o moških v kuhinji. Odkar imava svojo (cca.3 mesece) je fant zelo priden in inovativen. Čeprav mu moram velikokrat dajati navodila pa vseeno kar pomaga. Lp, polona
25. maj 2006 20:19
Julya, lonygirl, a vaju lahko vprasam koliko sta odsteli za no frost hladilnik? Ker sem malo sledila cenam, pa sem videla da se gibljejo med 160-200 tisocakov. Moja mama si ga namrec obupno zeli... Hvala za odgovor, Lp, teya84
25. maj 2006 20:48
Ja no frost deluje le, ko je kombinacija hladilnika in skrinje. Sama skrinja pa ne obstaja no frost. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. maj 2006 21:41
Hotel sem reči, da če je treba skrinjo sprazniti vsake 3 mesece, potem skrinja ne služi več za ozimnico (sadje, zelenjava). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
26. maj 2006 8:47
teya84, midva sva za no frost (hladilnik + zamrzovalna skrinja) dala malo čez 180.000 je pa whirlpoolov model...je bil ravno takrat v akciji pri merkurju. p, mKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Caprese solata s popečenimi svaljki