11. mar 2006 9:12
Po moje gre pri nas, starejših kuharicah, bolj za pomanjkanje časa. Ali pa se nam morda zdi, da nekatere recepte pač vsi poznajo in zakaj bi jih napisale v bazo, ko pa so splošno znani?
Glede časa sodim po sebi: kar nekaj reči imam na zalogi, pa tudi slikic - večino jedi namreč tudi fotografiram, ko so na krožniku - ampak za pisanje si je treba vzeti čas, tega pa ni vselej veliko. Imam to srečo, da lahko dopoldne v službi veliko delam na interentu in mi nihče ne gleda čez ramo oziroma me kontrolira, če sem na Kulinariki ali kje drugje na webu, tudi doma je računalnik, a seveda manj na razpolago, saj si ga delimo trije, medtem ko je službeni samo moj. Pa še vseeno zmanjka časa, da bi napisala vse recepte, ki jih imam pripravljene. Kaj šele druge članice, ki imajo verjetno manj časa, sploh v službi (to vem, ker smo se pogovajale po zasebni pošti), doma pa tako vemo, kako je. Ko pridemo, najprej pogledamo, kaj se dogajana forumu, pol ure hitro mine, sploh če še kaj napišemo, potem pa že delo kliče.
Ne vem, po moje so razlogi, da kd še ni zaupal kakšnega svojega recepta, tu nekje. Veliko pa smo jih izmenjali kar tako, na forumu, ob kakšnih debatah, in jih tudi zato ni v bazi.
Pozdravčke, in v informacijo - včeraj sem že spet prispevala tri recepte za v bazo. Čakajo na objavo. Mogoče pa se znajdem v tvoji knjigi....Mamamika
mamamia