Kje varijo lastno pivo
katero je najboljše
kdo organizira ocenjevanje malih pivovarn
vse to in se vec
pub
Kje varijo lastno pivo
katero je najboljše
kdo organizira ocenjevanje malih pivovarn
vse to in se vec
pub
9. mar 2006 14:16
Krathovil (sej ne znam napisat), Adam Ravbar lp Julija
9. mar 2006 14:23
Haler - Olimje Pivnica As - Šentrupert Oba dobra. Tina
9. mar 2006 14:24
Na mariborskem koncu Zupanič, pa neki Korade v Kungoti je včasih nekaj varil. O ocenjevanju malih pivovarn pa je enkrat pisalo v Nedelu, in ne vem, če niso enkrat Novice imele neke akcije v zvezi s tem. Mamamia mamamia
9. mar 2006 15:17
Gostilna Marinšek, Naklo zvitorepka
9. mar 2006 17:41
Ena baje ful dobra domača pivnica je v Kozini.Meni osebno so vsa piva bljak... Teka
9. mar 2006 17:51
Ja na Kozini je gostilna in pivnica Mahnič. Marjetica
22. mar 2006 15:58
Pivnica in picerija Zlate (hmmm ali je Svete?? na Svetju pri Medvodah Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
15. maj 2006 1:56
hvala za pomoc! v kratkem bo izdelan poln seznam vseh domacih pivovarjev (cca. 30 dobrih pivnic) sporocim naslov pub Slainte chugat
15. maj 2006 5:35
Na Seči je tudi ena pivovarna/pivnica - tam, kjer je bila enkrat gostilna Tinček. Na pivo se ne spoznam, sem pa zelo vesela, če pivopivci prinesejo kakšno flaško, ker so tiste patentne, primerne za paradižnikovo salso. nola
15. maj 2006 8:28
Še ena pivovarna! Pivovarna Kostanj Ptujska c. 45 G. RADGONA http://www.kostanj-znuderl.si/pivovarna.htm LP KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem