15. maj 2006 10:07
Pivovarna in gostilna Pek v Dolenjah pri Ilirski Bistrici. Pivce kar OK, ampak nisem ravno pivoljubec, pa me ne držat preveč za besedo. LP, S.
15. maj 2006 10:07
Pivovarna in gostilna Pek v Dolenjah pri Ilirski Bistrici. Pivce kar OK, ampak nisem ravno pivoljubec, pa me ne držat preveč za besedo. LP, S.
15. maj 2006 11:44
Ko sem šla na splavarjenje po Koroški so nas peljali v Relaxovo domačo pivovarno! Imajo temno in svetlo pivo, oba res okusna! Domačini večinoma kupujejo kar po sodčkih! matejčica
15. maj 2006 15:26
Prej sem pozabila na pivovarno Zvezda v Murski Soboti. Tako v Zvezdi kot pri Kostanju imajo, za moj okus, dobro pivo! LP K
15. maj 2006 15:51
Mislim da je pivnica in pivovarna Anton v Grosuplju???
15. maj 2006 15:58
Gala v Lescah Kazina na Jesenicah (mislim da je še odprta :) ) Marjeta Žniderčič
15. maj 2006 17:45
Ena je tudi na Hotavljah, pivo se imenuje Gamsar, izdelujejo pa tudi domač whisky.V poletnem času pečejo zunaj na žaru (odojek,piščanec). Lep pozdrav!
15. maj 2006 18:57
Pivovarna Lipnik, Šmarje pri Jelšah Pivovarna Težak, Hotel pod Roglo Pivovarna Diavolo, Mariborska cesta, Celje lp, Robida
17. maj 2006 17:18
Ali koga zanimajo recepti za pivo? gordanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Slana pita (Salty pie)
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom