10. mar 2006 7:32
Jaz imam kar moškega. Philipsovega z vrtljivimi glavami. Ti ženski se mi zdijo malo preveč okorni in da ne obrijejo dobro. Morda predsodek. :) Sonja
10. mar 2006 7:32
Jaz imam kar moškega. Philipsovega z vrtljivimi glavami. Ti ženski se mi zdijo malo preveč okorni in da ne obrijejo dobro. Morda predsodek. :) Sonja
10. mar 2006 7:59
Jaz imam Brounov brivnik na baterije že 17 let!!!!Nikakor se noče pokvarit,da bi si lahko kupila kaj modernejšega.Sem pa zelo zadovoljna.Za darilo sem enkrat dobila tudi epilator,pa me je tako bolelo,da sem se ga takoj znebila.
10. mar 2006 9:20
Hja, za lepoto je treba tudi potrpeti Zdaj pa šalo na stran in resno: bolečina sčasoma postane manjša, ker se tudi lasni mešički, v katere so dlake vraščene, počasi prilagodijo na večno puljenje (mene je včasih bolelo za znoret, zdaj pa lahko dlako brez težav in brez bolečin spulim kar s prstom). Problem vraščanja dlak pa sem po nasvetih prijateljic rešila tako, da sem pred epiliranjem izvedla piling in ga ponovila kak dan ali dva po epiliranju. Vraščenih dlak nimam več, očitno to res pomaga.
10. mar 2006 10:04
Da vas tako boli odstranjevanje dlak z epilatorjem? Jaz imam recept, vse bolečine primerjam s porodno bolečino in potem ugotovim, da drugo sploh tako ne boli. Imam pa zdaj odkar uporabljam epilator (približno 1x na mesec), neprimerljivo manj dlak po nogah. Pa še bolj tanke so in zdaj res ne boli več. Samo navaditi se je treba. Pa še nekaj, ponavadi, ko ga uporabljam sem zraven na kulinaričnemu čveku pa potem sploh pozabim, da me boli, ha ha. Imam pa Braun Silk-epil SoftPerfection in sem zelo zadovoljna. Ima 2 nastavka za puljenje (eden je bolj redek za začetek, da se navadiš), potem je še nastavek za britje in gor se lahko da tisti glavniček, da ne pobrije čisto do konca. Uporabljam pa vse nastavke razen tistega redkega za puljenje, ker predolgo traja. Kje pa jih uporabljam pa ne povem. jade
10. mar 2006 12:55
Se strinjam jade. Sedaj, ko je toliko fantov na kulinariki, je treba biti bolj diskreten. Glede bolečine sem istega mnenja, kot ti, uporabljam tudi isti aparat in ga tudi lahko pohvalim. Lp DoloresKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Tajski rdeči curry