Odločam se za nakup le tega. Zanima me, ali ga katera mogoče uporablja in kakšne izkušnje ima.
Ne bi rada odštela precej denarja in nato ugotovila, da sploh ni v redu.
Hvala za kakršenkoli nasvet.
Lep pozdrav.
kacolina
Odločam se za nakup le tega. Zanima me, ali ga katera mogoče uporablja in kakšne izkušnje ima.
Ne bi rada odštela precej denarja in nato ugotovila, da sploh ni v redu.
Hvala za kakršenkoli nasvet.
Lep pozdrav.
kacolina
9. mar 2006 12:39
A misliša na tisto, kar poznamo pod skupnim imenom epilady? Meni je dedek mraz prinesel enega in sem super zadovoljna (saj sem si ga tudi sama izbrala). Ima več nastavkov, enega kot glavniček, da dlake sproti dviguje in manj boli, ko jih briješ, pa še en nastavek, ki tudi lajša britje, potem pa še enega za gladko britje (kot brivski aparat). Jaz sicer nima težav z večjo poraščenostjo, toda moja svakinja, ki bi bila brez redne depilacije kot pol opice, je bila tako zadovoljna z njim, da si ga je šla sama kupit takoj, ko je enkrat poskusila. Tudi okoli bikinija pravi, da se da s tem, ki ga imam, da super opravit. Pomembno pa je to: morda malo skeli in boli prvič, potem pa vedno manj. In tudi vse bolj redko si moram depilirat noge, ker kaže, da aparat odstranjuje tudi tanke dlačičce, tako da sčasoma nima več kaj temnet. Je firme braun, tipa točnega ne vem (lahko pa ti sporočim kasneje, ko pridem domov in pogledam). Stal je okoli 19 tisoč tolarjev. Sicer pa imajo zdaj vsi ti aparati podobne nastavke, razlike so po moje v obliki in kakšni manj pomembni malenkosti. Malce vprašaj v kakšni trgovini, kjer imajo več modelov, pa ti bodo povedali, kakšne so razlike. Imaš jih pa tudi tam za okoli osem do deset tisočakov, a ne vem, koliko so ti zmogljivi. mamamia
9. mar 2006 12:51
Ne depilator. Prav brivnik (kot brivski aparat). Depilator že imam, sicer sem z njim zadovoljna ampak je problem pri vraščanju dlak-potem me pa noge srbijo za znoret. Britje z žiletko pa ne pride več v poštev, ker sem tako nerodna, da se skoraj vedno urežem (brezupen primer pač). kacolina
9. mar 2006 13:04
Aja. Ampak tale moj ima prav nastavek, da prepreči vraščanje dlak in ej baje to prednost. Res pa je, da sem si do tega darila noge brila kar z glavničkom na moževem brivskem aparatu, potem pa zgladila z onim gladkim delom. Tudi znamka braun. Mamamia mamamia
9. mar 2006 13:11
Jaz imam Philipsovega, z Braunovimi nisem bila zadovoljna, bolelo je za umret, pa še dlake so se mi vraščale, na koncu se mi je pa še vnelo vse skupaj. Pri tem pa le sem in tja kakšna. Imenuje se Satin Ice Optima, ima še hladilni vložek zraven, je kobinacija - ima 3 nastavke, brivnik, del za puljenje in masiranje (pred puljenjem). Navaden brivnik, str vsaj 10 let imam tudi Philipsov. Loni Makaroni
9. mar 2006 14:26
Satin ice je dobila hčerka za dedka mraza in je zelo zadovoljna. Stane pa 20 tisoč tolarjev (vsaj decemra je imel tako ceno). anita
9. mar 2006 14:53
Satin ice imam tudi jaz in sem z njim zelo zadovoljna. Hladilnega nastavka sploh ne uporabljam več, ker zdržim puljenje tudi brez njega.
9. mar 2006 15:21
Kacolina, jaz imam brivnik oziroma bikini trimer Remington. Ta brije in striže, menjaš samo glave. Odličen. Depilator (ker ne vem kateri te zanima) pa imam Braunov silk-epil Soft Perfektion. Tudi z nim sem zadovoljna. Cena prvega nekje okoli 9000, drugega pa okoli 20000 - ne spominjam se več dobro. Lp moja
9. mar 2006 16:34
Jaz imam depilator od Philipsa Satinelle super sensitive. Sem zadovoljna z njim, boli me pri puljenju nič. Me je pa prvič, ko sem sploh kakšnega probala skoraj pobralo od bolečin. Potem se pa kar navadiš. Gledala sem pa od Remingtona ženski brivnik WDF 1250 in WDF 5500, prvi stane okrog 5.000 in je na baterije, drugi pa okrog 12.000 in se polni na akumulator. Zdaj se pa ne morem odločit, če bom prodajalca vprašala za nasvet bo verjetno tako kot ponavadi-vsaka stvar je oh in sploh-glavno da se proda, kakšnega večjega efekta od odgovora pa ne bo. kacolina
9. mar 2006 19:13
Tudi jaz imam Satinelle sensitive vendar 2 v 1. Ima dve glavi. Ena je brivnik (super za bikini predel, skoraj se ne moreš urezati, pa še vname se ne),druga pa je depilator. Zraven je še tista ročka za masažo, ki pa ne zaleže preveč, če pustiš kocine pri miru čez zimo...hehehehe. V paketu pa je bila dodana še taka bolj groba gobica, ki jo uporabljaš pri umivanju in deluje podobno kot tisti geli za tuširanje z drobci...Vraga, ne morem se spomniti kako se temu reče... Pomaga pa če se ti dlake vraščajo. Cena je bila pred dvema leto tam okoli 15 000. Meni ni žal... LP juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 09. mar 2006 19:14:20
9. mar 2006 22:13
Jaz imam Braunov Silkepil, je v redu, vendar imam precej dlak na stegenskem predelu, kjer pa zaradi mehkosti (beri maščobnih oblog) precej boli, zato sem se že pred leti odločila za depilacijo pri kozmetičarki s smolo (ali mogoče z voskom) in sem precej bolj zadovoljna. Na mečih imam že za 50% manj dlak, pa tudi posvetlile so se. Zrihta mi tudi bikini predel, tako da sem za kakšen mesec preskrbljena - poleti seveda vmes malo korigiram s silkepilom ali s temi novimi trakovi, ki so že namazani. Lp, RKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Tajski rdeči curry