8. mar 2006 9:51
Ognjic ima prav - naj začnem pri njej. Če bi bil parket pod mojo pisalno mizo, bi se zdaj dvigoval. Tako pa imam topli pod in lužica gre proti hodniku. Ma res ste me šokirali. Danes sem prišla malo kasneje na Kulinariko, ker nadomeščam mojo zlato šefico (naš šef si je namreč danes vzel dopust, mora menda odpraznovat dan žena...), pa je na vrsti verižno naodmeščanje. Saj veste, delitev dela... Potem pa - tras, direktno med roge. Res sem imela malo solzne oči, ko me tako hvalite. Sploh, ker se mi zdi, da smo (z nekaj občasnimi, a redkimi izjmemami) na tem Forumu pretežno ljudje dobre volje in lepih misli. Če pravite, da kaj pripomorem k temu, sem toliko bolj vesela. Vsakega od vas, ki ste se oglasili, bi z veseljem cmoknila (lubčeka na klučneka...) res vam hvala za te besede, bi pa tudi jaz izrabila priložnost in se zahvalila vsem vam na forumu, s katerimi lahko tako prijetno kramljam - z nekaterimi tudi čisto osebno, ob kavici - in mi vsak dan tako zelo polepšate dan. Se mi zdi, da smo ena taka prijazna druščina, nekaj nas je že skoraj odvisnikov, pa vedno najdemo en za drugega prijazno ali vzpodbudno besedo (tudi preko zasebne pošte). Da o tem, koliko si pomagamo v kuhariji, sploh ne govorim. Torej - hvala vam še enrkat za vse, res sem ganjena. Sploh, ker je med nami še nekaj imen, ki so vsaj toliko kot jaz, če ne še bolj, zaslužne, da debata med nami nikdar ne zamre. Ob prazniku nas, žensk in žena, pa lep pozdrav tudi vsem moškim, ki se "družijo" z nami. Pozdrav dobre volje vsem vam, pa še na dolgooooooooooooooo druženje, iskreno ganjena Mamamia mamamia