8. mar 2006 8:21
Mislim da ste že vse povedale, mamamii pa samo en ! LP, Marija
8. mar 2006 8:21
Mislim da ste že vse povedale, mamamii pa samo en ! LP, Marija
8. mar 2006 8:27
Mislim, da ste ste že vse povedale, pod vaše mnenje se podpišem z najdebelejšim svinčnikom. Lep praznik vsem in še veliko dobrih receptov in nasvetov vsem Jana jana 07
8. mar 2006 8:33
Tudi jaz se pridružujem Mamamii pa pošiljam stana
8. mar 2006 8:35
Mamamia
8. mar 2006 8:43
Nisem brala vsega vem pa, da je mamamia res vedno takoj na pravem mestu. Nasploh pa ste vse super. lp Vesna
8. mar 2006 8:46
Solze so mi stopile v oči, srce se mi topi od topline, ki jo izražajo vse te vrstice. Tudi jaz vzklikam: Živela mamamia! Da bi bila še dolgo med nami. Meni si prav zlezla pod kožo. Ko prebiram tvoje vrstice se nasmehnem, ko ugotavljam, kako podobno razmišljava. Sicer sva vrstnici, pa vseeno. Lep dan ti želim, pa veliko inspiracije (v službi in na Kulinariki). Lp Dolores
8. mar 2006 8:48
Ja pa na nekoga sem pozabila, na Matjaža, ker si upa z nami na čveku klepetat. On ima pa v petek praznik. jade
8. mar 2006 8:51
Vsem "mamamiam" s Kulinarike, od A do Ž, voščim ob današnjem prazniku. In ne pozabite: več glav več ve!!! Lp harmonija
8. mar 2006 8:54
Podpišem se pod vse napisana poste. mimika
8. mar 2006 9:02
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Svedri s parmezanovo kremo