10. apr 2006 21:13
Joj, punce, zlate ste. Saj se morda včasih res razpišem, tudi ponavljam, ampak nekih stvari si res ne zaslužim. In zdaj, ko sem po zasebni pošti poslala nekaj sporočil, zagledam tole. In sem tako zelo vesela, res. Saj ne pričakujem, da se bo vsak strinjal z mano, daleč od tega, toda takšne besede, kot ste mi jih tu namenile, me res ganejo. In si mislim, da tega, kar sem zdaj napisala, ne boste jemale kot nekaj sladkobnega, pač pa kot mojo zahvalo za prijaznost, ki mi jo namenjate. Hvala vam, obenem pa prosim za pomoč: na zasebno pošto me je namreč - očino nova - članica wera spomnila, da sem enkrat na nekem forumu pisala, kako se iz mocarele dela kajmak. Da tega foruma ne najde več in me prosi, naj ji ga pošljem. Saj bomo pomagale, kajne? Čeprav slutim od kod veter piha - pa pustimo to, samo v vednost, kaj vse po zraku prifrči na računalnik... Dekleta, me se ne damo, kajne? Smo en tak lep skupek pisanih rožic, da bi nas bilo škoda spraviti narazen, kaj pravite? Naj vam bodo lepi prihodnji dnevi - , Mamamia mamamia