No evo...nagnala me bo iz postelje in spalnice...

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

5. mar 2006 21:20

No, Galja, samo da si še živa! Pa čeprav smrčiš. MIslim, da moj tudi ne bi šel pod nož, sploh ker je učinkovitost vprašljiva. Gre se menda tam za neki jeziček na nebu ali kaj vem kaj. Terlikar 1 - si bom zapomnila vabilo, saj smrčanje naših ož ni edini razlo, da bi prišli na tisti konec, kajne? Pozdrave vsem, smrčačem in dojenčkom (to so tako vsi...), pa nam, bentimo nad smrčanjem drugih, dokler samih sebe ne slišimo...saj res, jaz sem že samo sebe slišala smrčat....Mamamia mamamia

sajovict  

član od: 5.4.2005

sporočila: 337

5. mar 2006 23:19

Pozdravljeni! Sama sicer ne smrčim, raje na veliko debatiram, imam pa tudi jaz občasnega smčača. Glede operativnega posega je moje mnenje takšno, da pri tistih, ki le občasno smrčijo, ni takšne krize. Kaj pa mogoče čepki za ušesa, za ta pridne polovice?? lp in lahko noč tamara tamara

mc maya  

član od: 28.11.2001

sporočila: 474

5. mar 2006 23:31

Jooj, pri nas doma oči tako smrči, da ga tudi jaz občasno slišim nadstropje višje. Grozljivka. Me boli glava, če slučajno oba zaspiva pred TV vsak na svoji strani kavča. Moja mama se je tega groznega hrupa že navadila, ima pa očetovo smrčanje za izgovor, da malo slabše sliši . Ena moja sodelavka, ki ima tudi te težave z možem pa pravi, da zvečer enostavno da zamaške v ušesa, pa potem brez težav spi. Sicer se sliši blazno čudno, ampak ona pravi, da učinkuje in da je zamaški ne motijo. maja

Smukvica  

član od: 23.12.2004

sporočila: 20

6. mar 2006 8:32

Ko sva začela s fantom skupaj živeti sem dva tedna hodila okoli kot zombi. Sem mislila, da se bom njegovega smrčanja navadila pa se nisem. Potem pa sem šla v lekarno, kupila čepke za ušesa (tiste mehke, pisane) in lepo mirno spim, on lepo mirno smrči in sva oba srečna Smukvica

mamamia  

6. mar 2006 9:37

Meni čepki ne pomagajo, ga vseeno slišim. Mamamia mamamia

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

6. mar 2006 9:54

Mojega pa cel teden ni bilo doma in mi je bilo tako dolgčas, da mi je zdaj vseeno, kar naj smrči, lahko tudi prepeva, glavno, da je tu nekje blizu mene. Sicer pa sem sosedom že povedala, da nimava medvedov v stanovanju, to sva midva. Je pa vseeno boljše, če grem prej spat, potem lahko zaradi mene tudi z motorko drva žaga sredi spalnice. Smrči pa glasnooooo, baje tudi jaz nisem brez te odlike. No, če bi bila oba po kakšnih 15 kg lažja, bi verjetno imela manj problemov s tem. Prijazen pozdrav, pa ne odganjajte partnerjev iz postelje, če je njihova edina napaka, da smrčijo. Ognjic

Julya  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3277

6. mar 2006 10:00

Joj Galja, če bi bila samo žagovina, ampak pri nas pospravimo cele skladovnice drv, preden lahko zlezemo s postelje. :-DDD Mamamia, jaz sem se že naveličala mojega odganjat iz spalnice v dnevno sobo, ker za to porabim čisto preveč energije. Tako raje sama "spokam" pa je mir. Julija

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

6. mar 2006 12:31

Meni pa smrčanje deluje nekako domače, pomirjujoče Seveda, če ni preglasno. Pa ne vem, kako to. Sama ne smrčim, no, razen po bratovi ohceti, ko sem bila v rožicah....in kot traktor. Sin me je posnel na kaseto.... Vrana

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4745

6. mar 2006 12:36

Vrana je napisal/a:
Meni pa smrčanje deluje nekako domače, pomirjujoče Seveda, če ni preglasno. Pa ne vem, kako to. Sama ne smrčim, no, razen po bratovi ohceti, ko sem bila v rožicah....in kot traktor. Sin me je posnel na kaseto.... Vrana
Ognjic

mamamia  

6. mar 2006 12:41

Mene so posneli na video, tonsko, jasno. Pa očeta oziroma moža tudi, ga imam spravljenega na mobitelu....Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti