5. mar 2006 15:32
Escada, menjajmo. Ti imej mojega moža, jaz pa tvojo ženo.
Moj smrči tako zelo, da je to živi obup. Žal trenutno nimamo možnosti za ločene spalnice, ampka prva ko bo, bomo naredili zvočno izolacijo. Občasno mojega smrčača slišijo v zgornje nadstropje hiše, skozi zaprta vrata na stopnišču. Ko to zasmrči....Ligojna, krpica je blažev žegen, oziroma za mojega še to ne...Njemu res ni pomoči.
Kaka fiziološka raztopina, kakšno cmokanje - to morda pomaga pri občasnih, blagih smrčačih. Jaz sem že lonček hladne vode zlila na glavo, mu tiščala nos skupaj, brcam ga cele noči, pa nič. Smrči na hrbtu, na boku, na trebuhu!!"!!!! - kako je to mogoče, mi ni jasno. Glede operacijskega posega, ki ga opravljajo nekje na Jesenicah in v Novi Gorici pa so mi kolegi zdravniki rekli, da dolgoročnega uspeha ni, vsaj zanesljivega ne.
Na morju je bilo lani tako hudo, da je moral kazensko spati v kuhinji, ki je sploh ne uporabljamo, in to pri zaprtih vratih, potem pa so sosedje zjutraj povedali, da so ga slišali čez dvorišče.
Pred nekaj dnevi, ko sem slabo spala, sem ga nagnala v dnevno sobo in vmes zaprla obojna vrata. Dovolj, da sem lahko zaspala, potem pa naslednjo noč znova....Za znoret.
Mamamia
mamamia