Obrazložitev imen

-pika  

član od: 25.2.2005

sporočila: 399

2. mar 2006 13:38

Tudi jaz sem se poimenovala po svojem krščenim imenom Kristina čeprav so me v šoli klicali Krista mož pa me sedaj kliče Kristi,to pa sem že tudi zasledila v forumu,zato naj bo kar Kristina se vsaj najdem. Drugi pa imate zelo zanimive vzdevke

TanjaG.  

član od: 6.7.2002

sporočila: 509

2. mar 2006 16:19

Jaz sem pa tukaj čisto zahinavila in sem totalno brez fantazije dala svoje ime in prvo črko priimka. No, potem sem se tako začela tudi podpisovat, in zanimivo kako se je prijelo, sedaj dobim vse maile, pa dobavnice, račune, pošto, pakete, še celo kuverto s plačo....vse na kontakt: TanjaG. Sem pa imela srečo, ker bo na G. tudi moj bodoči priimek. Vsaj to! TanjaG.

Sonny  

član od: 16.1.2006

sporočila: 6

2. mar 2006 18:10

Res sem presenečena nad tako množičnim odzivom na to temo. Branje vaših duhovitih odgovorov je prav zabavno. Ob vsem tem pa sem dobila idejo za še eno temo, ki bo z vašo pomočjo prav tako zanimiva. Na tipkanje kmalu! Sonny Sporočilo je spremenil(a) Sonny dne 02. mar 2006 18:11:47

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

2. mar 2006 18:53

In sonny, kakšna bo naslednja. Sem že "firbčna". Lep dan vam želim Sporočilo je spremenil(a) rozanec dne 02. mar 2006 18:53:23

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

2. mar 2006 22:25

Jaz sem za! Pa hitro! Pozdravček! Vrana

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

3. mar 2006 7:20

No, da vam še jaz napišem kako sem postala jade . Takrat, ko sem se vpisovala sem bila na porodniški in sem imela vedno prižgano tv, ko sem bila doma, pa ni važno kaj je bilo na tv. In jaz lepo vpišem svoje ime, pa ne gre, pa skrajšavo, ljubkovalno ime, pa en kup variacij na moje ime pa nič. sem bila že pa še vedno nič. In, ker imam zraven računalnika tv, sem začela gledati tv, zraven sem seveda uporabljala že razno razne sočne izraze . Na tv je bila takrat ravno neka nadaljevanka, ne vem o čem je šlo, ker nisem gledala bila pa je ena ženska, ki ji je bilo ime jade. In jaz komentiram naglas možu, ki se mi je že smejal v stilu bjonda in računalnik, "tole butasto ime iz limonade je pa tudi že ziher katera zasedla, evo boš videl, ko odtipkam 100% je zasedeno, ker ženske gledajo te trapaste limonade". In jaz lepo odtipkam jade, se prav butasto smejim, češ "boš videl, da je zasedeno". In kaj se je zgodilo, že veste, sprejelo mi je ime jade in jaz obsedim pred ekranom in gledam prav butasto . Mož je zraven umiral od smeha, ker sem bila jaz tako besna , pa ravno jaz sem postala jade, ki sploh ne maram limonad. In kaj čem zdaj sem jade, pa sem se navadila nanj, pa še kar všeč mi je postalo (pa ne okol govort). jade

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

3. mar 2006 8:29

Jade, a veš da sem tudi jaz pomislila da imaš iz te nadaljevanke nick. Pa saj ni nič takega, meni je bilo prav všeč kako so ga izgovarjali in tista igralka mi je bila všeč. Dejansko pa jade pomeni žad, to je zeleni kamen. Tako da, če imaš mogoče zelene oči, ti kar paše, če ne se pa vsaj lepo sliši. lp, Marija

keyj  

član od: 17.9.2004

sporočila: 91

3. mar 2006 8:51

moj nick pa je postal čisto tako, prvič, ko sem se prijavila na net mi je padel na pamet in tako sem ga obdržala. pa mi je všeč. lep dan vsem keyj

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

3. mar 2006 9:01

Moj nick je kar moje ime, ki ga kot otrok sploh nisem marala, ker mi deluje kot pomanjševalnica. Zdaj sem z imenom zadovoljna in ga uporabljam zato, ker si ga najlaže zapomnim :)))

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4744

3. mar 2006 9:13

tikva je napisal/a:
Ko sem se prijavila sem bila odločena,da začnem z dijeto in postanem VITKA.Ker pa imajo vsi bolj kulinarična imena,sem jaz malo premetala te črke in dobila TIKVA.Po končani dijeti bom pa postala nekaj od tega. tikva
Jaz pa sem mislila, da imaš tako rada bučke, da si se po njih poimenovala. Ognjic

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti