3. mar 2006 7:20
No, da vam še jaz napišem kako sem postala jade
.
Takrat, ko sem se vpisovala sem bila na porodniški in sem imela vedno prižgano tv, ko sem bila doma, pa ni važno kaj je bilo na tv.
In jaz lepo vpišem svoje ime, pa ne gre, pa skrajšavo, ljubkovalno ime, pa en kup variacij na moje ime pa nič.
sem bila že
pa še vedno nič. In, ker imam zraven računalnika tv, sem začela gledati tv, zraven sem seveda uporabljala že razno razne sočne izraze
. Na tv je bila takrat ravno neka nadaljevanka, ne vem o čem je šlo, ker nisem gledala bila pa je ena ženska, ki ji je bilo ime jade. In jaz komentiram naglas možu, ki se mi je že smejal v stilu bjonda in računalnik, "tole butasto ime iz limonade je pa tudi že ziher katera zasedla, evo boš videl, ko odtipkam 100% je zasedeno, ker ženske gledajo te trapaste limonade". In jaz lepo odtipkam jade, se prav butasto smejim, češ "boš videl, da je zasedeno".
In kaj se je zgodilo, že veste, sprejelo mi je ime jade in jaz obsedim pred ekranom in gledam prav butasto
. Mož je zraven umiral od smeha, ker sem bila jaz tako besna
, pa ravno jaz sem postala jade, ki sploh ne maram limonad.
In kaj čem zdaj sem jade, pa sem se navadila nanj, pa še kar všeč mi je postalo (pa ne okol govort).
jade