2. jun 2006 13:06
Al1a = Alenka (moje pravo ime) Al1a
2. jun 2006 13:06
Al1a = Alenka (moje pravo ime) Al1a
2. jun 2006 15:36
Jaz sem pa svojemu imenu pozabila napisat eno črko tako je ratalo sivestra drugače sem SILVESTRA LP sivestra
2. jun 2006 21:21
Moj nick bi naj bil po pravem Čarna, ampak, ker me je fant prijavil na KulSlo je nekako mislil, da se s Č sploh ne bo dalo in ko sem bila prijavljena je že bilo prepozno, tako da sem zdaj Carna. Se mi zdi, da ima VLado Kreslin hčerko , ki ji je ime Črna, izgovarjajo pa tako kot je moj nick. Nekako tako toplo in ljubko mi deluje. No hotela sem biti tudi Kremenko, pa je bilo zasedeno. Lp CARNA
11. jul 2006 20:50
Jaz imam pa svoj priimek in potem je mož dopisal še številke poleg. Pa še to, da oba uporabljava isto ime. So me že spraševali, ali sem moški ali ženska, pa sem povedala, da sem "punčka". Mož itak ne klepeta na kulinariki. Lep pozdrav. fakin712
11. jul 2006 21:56
Fakin...zakaj imaš pa znakec za fantka zraven imena? Malo nas zmede, pa mislimo, da si fantek stana
11. jul 2006 21:56
V križanki: Drugo ime za kobro : naja-naja. Jaz sem tista prva polovica in ker je bilo ime zasedeno sem napisala nick v obratni smeri. Naja(-naja) - kobra Lp, kobra 1
11. jul 2006 22:13
ribaracarak - tiste čudne besede, ki jih morajo trenirati otroci, ki jim nagaja črka r - in ker meni nagaja še danes - pri enainpetdesetih - se mi je zdelo kar ta pravo - sicer pa je skrajšano rrr rrr
11. jul 2006 22:32
Ko sem hodila še v osnovno šolo, je bilo veliko Mojc, zato so me največkrat klicali Mojčka, nekaj časa pa Moki. Na to sem se spomnila, ko sem se prijavljala in sedaj sem moki. moki
12. jul 2006 12:17
Nekaj strani nazaj je bila debata o tem, kako otroci poimenujejo starše: jaz se spomnim, da sem moji mami kar dolgo rekla matka ali mamčka, oče ki je bil po eni strani Hrvat po mamini pa Slovenec, sicer pa je mladost preživel v Zagrebu, je bil tata. Nato pa je enkrat odšel na tečaj nemškega jezika in od takrat dalje smo ga klicali samo še fotr - do tega nas je sam pripeljal, ko se je zezal iz samega sebe, saj sta bila on in učenje tujega jezika prava katastrofa. Danes pa najini otroci naju z možem imenujejo kar mami in oči, staro mamo in ata, s katerimi živimo v isti hiš na moževem domui, pa mama in ata (kar pa meni, ki sem malo "žleht" na začetku ni bilo ravno prav) no ampak sedaj sem se navadila. Zanimivo pa je, da sosedova malčka, ki sta stara 4 in 2 leti, mojemu tastu tudi rečeta ata, svojemu staremu atu pa dedi. Imejte se rrr
12. jul 2006 14:18
Moje ime je pa za malenkost predolgo za vzdevek (Aleksandra). Od malih nog sem bila vedno za vse Sandra (mi ni več tako všeč), mi je pa strašno všeč Saša oz. kot mi pravi sosed Saška. Žal je bil ta vzdevek že zaseden pa sem se odločila za Alexis. Mejte se fajn pa še naprej velik sončka (na žalost se k nam približuje nevihta- upam,da brez ledenih jajc!!!!!!!!!!!) lp alexisKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Polnjene paprike