16. maj 2006 22:53
Odprta tema na forumu: od kod vzdevki. Mojega sem kar sestavila iz začetnic imena in priimka, drugače pa ga ne uporabljam. Je še kdo, ki se ni predstavil? Pa lep pozdrav. Libra
16. maj 2006 22:53
Odprta tema na forumu: od kod vzdevki. Mojega sem kar sestavila iz začetnic imena in priimka, drugače pa ga ne uporabljam. Je še kdo, ki se ni predstavil? Pa lep pozdrav. Libra
17. maj 2006 2:13
Aha Nola, a zato... moram reči, da imaš dober spomin. Drugač pa nič bat- se bo izšlo, če pa se ne bo, mi je nick postal ušeč.nola je napisal/a: | ||
|
17. maj 2006 21:54
No, ko sem se vpisovala, nisem tocno vedal, kaj in kako in sem bila malo naivna.. ter napisala kakor je v resnici.... no potem smo imeli neke probleme in sem izpuhtela za par let.... Podpis veverica pa izhaja iz mojega skavtskega imena.... Lp, veverica
18. maj 2006 7:35
Jaz sem pa Kozmeja, ker je to moja najljubša rožica že kar nekaj let. Ko poplesava v vetru, se ne morem upret, da je ne bi opazovala. Imam še en drug nick, ampak je bil že zaseden, različic pa ne maram uporabljat, ker jih zelo hitro pozabim. Lep dan vsem! Kozmeja Sporočilo je spremenil(a) Kozmeja dne 18. maj 2006 07:36:35
18. maj 2006 8:31
Moj nick izhaja s strani kolegičinega sineka - mojega pravega imena pred leti ni mogel izgovoriti in me je klical Katka. Ob registraciji sem morala še nekaj dodati, ker je bil ta nick že zaseden - pa sem dodala začetnico priimka - zdaj že bivšega. In bo pač tako ostalo, kaj moreš. Neizvirno, ampak - moje! Katka
18. maj 2006 10:17
peresce - ko smo imeli še elektronsko pošto prek volje, se nikakor nismo mogli prijavit. Takrat je moj sin izumil tole peresce in tako sedaj bilo kje kaj rabim je vse peresce. Lepo se imejte vsi! Alenka peresce
18. maj 2006 11:23
nektarina - hjoj obožujem nektarine in tako sem si pač dala nick. pa moj dragi mi včasih reče nektarinca. nektarina
18. maj 2006 12:15
Matjaž, a tvoja taboljša polovica nima smisla za humor?? Res pa je v kakšnem tonu in v kakšni zvezi si ji rekel. Mamamia, tudi zame je ime stara bolj kot ne ljubkovalno. Sicer ga pa tudi jaz kar velikokrat pokličem stari. stara
1. jun 2006 21:02
Jaz sem pa to ime slišala pri prijateljih, ko so imeli obisk in se mi je vtisnilo v spomin. Ko računalnik ni hotel mojega nicka sprejeti, pa sem se spomnila in to je to. Kyara
1. jun 2006 22:27
Hmmm, jst pa sploh ne vem, kako sem pristala jessy...tale nick imam prav povsod, kjer se je potrebno registrirat in to že kar nekaj let...včasih dodam še mojo srečno številko 6 zraven...ampak bistvo ostaja...jessy je jessy...to je to... jessy6Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Eksotični suši