23. feb 2006 11:29
Santa5, pri tebi mi ne uspe da bi šlo skoz. Morda imaš poln predal. lp Vesna
23. feb 2006 11:29
Santa5, pri tebi mi ne uspe da bi šlo skoz. Morda imaš poln predal. lp Vesna
23. feb 2006 11:33
Tudi jaz se priporočam za recepte mojstra Goljata in že vnaprej hvala. Moj mail: d.podrekar@siol.net.Reca je napisal/a: |
Če mi pošlješ svoj email ti pošljem Goljatove recepte, preverjene in dobre. Če katera še to želi, naj pove. Semle jih ne bom pripenjala. lp Vesna |
23. feb 2006 11:49
Jade, recept za torto mousse au chocolat dobiš kasneje, moram ga namreč prepisat. Imam pa nekje tudi sliko torte, tako da če mi pošlješ e-mail naslov na zasebno pošto (ne vem namreč, ali ga še imem kje spravljenega ali ne) ti lahko torto pošljem tudi v podobi, ne le v besedi...Mamamia mamamia
23. feb 2006 13:44
mamamia, protiferoli in mascarpone torta bi tudi mene zanimali. Lahko prosim za recept Rebeka
23. feb 2006 21:57
Zala, nikakor mi ne uspe poslat. Dobim vrnjeno, pa tudi če ti pošiljam po delih. Najbolje bo, da prej sprazniš predal, pa potem pošljem. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom