Ikea

krka  

član od: 6.5.2007

sporočila: 24

24. jul 2012 18:37

Jaz sem pa jutri namenjena v Villesse, grem nekaj zamenjat, malo me muči pot nazaj, smo se nazadnje malce navozili tam okoli, upam da bo vse OK.

krka

_tisa_  

član od: 20.1.2010

sporočila: 343

25. jul 2012 20:37

Koliko pa lahko preteče do menjave? Kaj pa reklamacije? Zanima me za Avstrijo...

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

25. jul 2012 20:52

Menjajo ti takoj (pol ure, recimo), brez problema. 2x smo imeli reklamacijo, urejeno brez komentarjev, takoj.

čoko

krka  

član od: 6.5.2007

sporočila: 24

27. jul 2012 8:22

Jaz sem uspela zamenjat stvari, tudi tiste, ki sem jim odprla embalažo, vse sem zložila nazaj in je šlo brez problemov. Mislim, da lahko vrneš v roku treh mesecev od datuma nakupa, s seboj imej račun, Ikea family card, če jo imaš in osebni dokument. Mene so samo vprašali zakaj vračam in dobila sem kartico z dobropisom, zapravila sem pa seveda veliko več:)

krka

čoko  

član od: 19.11.2007

sporočila: 867

27. jul 2012 9:17

Če si član Ikea Family, imaš neomejen čas za vračilo nerabljenih stvari v originalni embalaži...

Če je reklamacija, pa pač toliko, kot ima izdelek garancije (ki je ponavadi kar dolga)

http://www.ikea.com/at/de/aktivitet/ifwebspecial.

Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 27. 2012 09:18

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

27. jul 2012 9:31

Za reklamacije ali vracila sploh ne komplicirajo. Veckrat sem kaksne stvari kupila prevec ali pa ugotovila da mi zavese ne pasejo po barvi ko sem jih odprla. Pa niso niti sprasevali ko sem jih prinesla nazaj. Znanka je kupila eno pohistvo kot rekvizit za fotografiranje in je pripeljala nazaj.Jaoooo. 

inya  

član od: 30.9.2004

sporočila: 18

30. jul 2012 13:54

Jaz sem zamenjala tudi jogi (imaš cca 3 mesece možnosti vrniti) - kupila njihovega najboljšega, že čez 1 mesec sva ugotovila, da naju oba boli hrbet in se vrnila na stari jogi (Meblo :)) )+ dokupila nadjogi v Ikei (ki pa je btw super)

Imam marsikaj iz Ikee, najbolj nezadovoljna s kuhinjo (pult je za v smeti po 3 letih) :(

inya

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

30. jul 2012 21:30

Kateri pult si to vzela? Prijateljica ima tudi unicenega, sicer lesenega, kar pa je nekako predvidljivo.

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

30. jul 2012 23:26

spagon je napisal/a:

Tudi jaz imam ikeino kuhinjo, pult pa tale prevlečen z laminatom. http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/101537

Zaenkrat se OK drži, upam da bo vsaj še par let....

saša

Spagon, tudi jaz upam, da ti tale pult zdrži čimdlje!!!  Ker sem enakega montirala v svojo kuhinjo dva dni nazaj...   Držim pesti.

Sicer sem pa v Ikei kupila tudi pomivalno korito s sifonom (in mi je prodajalka napisala nalog za robo, ki so mi jo pripravili iz skladišča, nisem sama nabirala v regalih), ki pa je bil napačen. Sifon za enojno korito, jaz sem imela pa dvojno. In jasno smo to ugotovili šele doma, ko smo razpakirali in možu nikakor ni šlo skupaj. Naslednji dan sem se ponovno odpravila v Celovec in so mi sifon brez problemov in vprašanj zamenjali. Pa je bila vrečka, v kateri je bil, seveda odprta - raztrgana.

Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti