Ikea

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

12. jul 2010 10:07

Hvala anaeva! lp, pinka

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

19. avg 2010 11:02

Mene pa zanima, če gre kdo (predvsem iz osrednje SLO) v kratkem v IKEO in bi bil tako prijazen in mi prinesel dve malenkosti? Sama ne zahajam v IKEO, vendar teh dveh rešitev nisem do sedaj našla še nikjer, se mi pa samo za to res ne splača vozit tako daleč (vrednost vsega skupaj nekje okoli 15 €). Če se najde kakšna dobra duša, se mi lahko oglasi na ZS za detajle. Hvala. strelka

mafko  

član od: 27.6.2009

sporočila: 1

22. sep 2010 12:28

Zadnjič sva bila s punco v ikei v Italiji, njej je bilo seveda noroo, meni pa nič posebnega, isto kot bi še v rutar, trgovina pač :)) Tako da sva potem napolnila avto z raznimi izdelki, kupila je še eno omarico in eno "klubsko" mizico za 5,99eur. p.s. Potem sva šla še jest tiste njihove kroglice in so ble zanič :( p.s2.: Strelka če bi videl tvojo objavo že prej, bi ti prinesla tisto kar rabiš. Upam pa da si že dobila željeno.

petrick*  

član od: 27.3.2009

sporočila: 14

23. jul 2012 11:45

Pozdravljeni,

vidim, da vas je kar veliko, ki imate pozitivne izkušnje z Ikeo.

Midva z možem trenutno opremljava stanovanje in bi za spalnico kupila posteljo in komode "Malm " ter omaro "Pax". Zelo se nama dopade, ker je preprosta, čiste linije in ugodna. Če ima kdo izkušnje, se priporočam. Ne bi rada videla, da bi npr. postelja škripala ali pa da se vrata od omare ne odpirajo tako kot treba,...

LP

petrick*

tina mandarina  

član od: 14.12.2009

sporočila: 7

23. jul 2012 13:31

Imamo belo Malm posteljo z nočnima omaricama in omaro Pax z drsnimi steklenimi vrati - vse že 5 let funkcionira brez pripomb. 

tina mandarina

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

23. jul 2012 16:33

Imam 3 m dolgo in 230 visoko pax birkeland in je super. V dveh visinah imam za obesit in izvlecne predale ki so super.

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

23. jul 2012 20:03

Očitno mamo kar vsi, ki imamo kej z ikee v spalnici Pax in Malm. No jst sm brez pripomb, glede omar mi je pa še tolk bolj všeč zato ker lahko sam daješ police not itd.

_tmickena_

kozamurnik

sporočila: 2311

24. jul 2012 6:38

Ja sem Ikeo odkrila par let nazaj. Za na vikend smo vse kupili tam in moram reči, da je razmerje cena:kvaliteta naravnost odlično. Všeč mi je, ker je pohištvo praktično, linije preproste, vse skupaj pa zelo ekološko naravnano. Škoda ker ni veliko multinacionalk, ki bi se zgledovale po njej.Če torej potegnem črto in upoštevam vse, dodam pa še prijaznost osebja, veliike parkirne prostore, možnost najema vozila, pa razne popuste, če si član in imaš kartico Ikea family je veliko razlogov za obisk. Jaz sem bila zadnjič v Villesse le iz radovednosti, če imajo kaj novega, ampak sladoledu, odličnim torticam, pa kaki malenkosti v švedski trgovini se nikakor nismo odrekli. Priporčam obisk tudi zaradi tega. Pa še kužka alhko vzamete s sabo.Če imete le enega seveda, po možnosti mini sorte,da ga lahko vozite naokoli z vozičkom. Pa gre tudi z večjim,le navajen mora biti na gužvo in na povodec in nagobćnik ne pozabite. Pri nas jih je več, pa ostanejo doma.. Priporočam obisk, marsikaj se lahko naučimo, vidimo in kasneje s pridom izkoristimo. Tudi trgovci, jasno da. murnik

_tmickena_  

član od: 20.6.2006

sporočila: 293

24. jul 2012 15:02

hm.. me je kozamurnik spomnila, edina slabost ikee je ta da je ukinila program za živali, ker so bile stvari, ki so jih za pesote in muce imeli meni osebno super! in sem kar malo žalostna .. drugače pa pohištvo v ikei je super, tudi me ne moti to, da sam sestavljaš pohištvo, je zabavno .. samo moraš paziti da ne zaserješ česa! Plus da ne omenjam beštek, krožniki itd, poceni in dobro!

_tmickena_

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti