7. sep 2014 12:53
zzak1977 je napisal/a: |
Jaz ne razumem niti ločenih postelj niti televizije v spalnici. Edini el. uporabnik je izštekana nočna lučka. Samo postelja, prostor in svež zrak. Pa omara na žalost.
|
Nikakor nisi edini, a kralji in kraljice že vedo, kakšen luksuz sta ločeni spalnici ... to se heca, samo res je mož rekel, ko sva začela spati ločeni, da zdaj pa to razume.
Sem že na enem drugem forumu napisala, zakaj smo se tako odločili. Dokler ne doživiš smrčanja mojega moža, tega res ne razumeš, ko pa to doživiš, zlahka razumeš in odobravaš. Po nekaj letih nespečnosti, suvanja, jemanja kakšnega uspavala (ja, včasih sem tako lahko nekeaj ur spala), ko odpovedo vsi mogoči načini preprečevanja (vključno z operativnim posegom, jasno da smo se posvetovali), ko se potem neke nočo skorajda pobiješ, pade odločitev. Saj, po 30 in več skupaj preživetih letih me to, da zvečer odieva vsak v svojo sobo, res ne navdaja z nekim čudnim občutkom. Že nekaj let se zjutraj zbujava naspana in razpoložena in niti malo ne obžalujem ločenega spanja.Morda tudi zato, ker sem med spanjem vedno potrebovala prostor okoli sebe, on pa tudi. NO, saj smo zaspali objeti in s etako tudi zbujali, ampak glavnina spanja je pri meni morala biti, da se me nihče ne dotika ...
To ni smetenje teme, s poročnimi darili se vse začne in v spalnici potem konča...
mamamia