25. mar 2008 17:29
Možnar bi bil čisto Ok, verjemi, z žlico pa ne bo šlo. Prej ga namoči, če boš jedla celega, gre pač za to, da bo več izplena v prebavi iz njega.
rimljanka - zasebno mnenje
25. mar 2008 17:29
Možnar bi bil čisto Ok, verjemi, z žlico pa ne bo šlo. Prej ga namoči, če boš jedla celega, gre pač za to, da bo več izplena v prebavi iz njega.
rimljanka - zasebno mnenje
25. mar 2008 17:50
Pa mi je kar nekak uspelo,niso bili vsi zdrobljeni sem ga pa kar spila z vodo ampak sem morala popit velikoooooooooo vode. Za jutri zjutraj sem ga namočila v vodo,ko pa sem danes za jutrišnje kosilo kuhala enolončnico pa sem ga dodala še dve žlici..to bo las!! Darja -[pikapolonica]
25. mar 2008 22:54
darja- je napisal/a: |
Pa mi je kar nekak uspelo,niso bili vsi zdrobljeni sem ga pa kar spila z vodo ampak sem morala popit velikoooooooooo vode. Za jutri zjutraj sem ga namočila v vodo,ko pa sem danes za jutrišnje kosilo kuhala enolončnico pa sem ga dodala še dve žlici..to bo las!! Darja -[pikapolonica] |
26. mar 2008 8:24
Darja, po gospodinjstvih obstoja večja količina mlinčkov za kavo, ki jih nihče ne uporablja. Mogoče ga ima kdo iz tvoje bližine in ti ga posodi za preskusno dobo.
F r i n a
26. mar 2008 9:17
jaz zdaj zmlet proso jem že 10 dni. vsak dan v jogurtu... pa se mi zdi da ful pomaga!!!
26. mar 2008 14:07
Dzeljan, a tako hitro pomaga??Komaj čakam da bodo lasje malo močnejši saj jih imam samo še 40 % tistega kar je bilo pred 10 leti. Moji so zdaj čist tanki in ker sem blond...to še slabše izgleda. Darja - Sporočilo je spremenil(a) darja- dne 26. mar 2008 14:37:44
26. mar 2008 14:12
Zmleti se ga da s paličnjakom, samo treba ga je dati v visoko posodo, ker drugače frči naokoli:) magnolija
26. mar 2008 15:40
Sem že naredila sem ga dala kar v literski kozarec.. Darja -
26. mar 2008 17:59
Darja, pa slikaj se, da boš imela res dokaz, kako se ti lasje spreminjajo.....
26. mar 2008 18:53
Joj upam da res pomaga,drugače bom kar obupala. Res pa je tudi,da sem imela močnejše lase ko sem bila mlajša,z leti pa tudi to mine(36),sam to za mene v tem trenutku ni tolažba... Darja -Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mango cheesecake brez peke
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo