30. jul 2013 23:12
Cenjene kulinarične kolegice, dragi kolegi, evo mene nazaj z dopusta, vem da ste se te novice razveselili, no ja nei bolj, eni manj, eni pa sploh nič. Pa nič zato . Sej sem mislil odpreti novo temo ampak sem videl tole, pa da po nepotrebnem odpiram novo pišem kar tukaj sploh potem, ko sem ivdel, da se v času moje odstotnosti ni tukaj prav nič spremenilo . Bil sem seveda spet na mojem Južnem otoku, bilo je lepo kot vedno sem pa tam srečal eno bivšo kulinaričarko ,ki me je, pomislite , spoznala. Z ženo sva sedela na kavi, mizo naprej pa ta gospa z možem. Jaz sem veliko govoril kot po navadi, ona je vlekla na ušesa , parkrat smo se spogledali , se nasmehnili. Drugi večer smo spet trčili skupaj in ker ni bilo prostora sem ju pavadil k najini mizi, no ptem je stekel pogovor pa tudi nekaj vrčkov ledenega Ožujskega . Na lepem me vpraša ali sem slučajno tisti, ki je napisal en blog na Kulinariko. Nise imel kaj in sem priznal ona pa je rekla, da je že prvi dan sumila, da sem to jaz. Kajti, tako zaneseno govoriti o Južnem otoku da sem sposoben le jaz. Ne rečem, da mi ni bilo prijetno saj da te nekdo takole prepozna ni šala mala. Torej , kulinarika tke tudi povsem osebne vezi in neznanci postajajo znanci. Povedala mi je, da je že pred časom nehala aktivno sodelovati na našem portalu ker ji je pač šlo na živce ..........saj veste kaj ampak da se bo spet vključila nazaj. Je pa veliko ustvarjala : iz odpadkov je izdelovala prave male umetnine, večinoma motive Otoka. Eno fotko za pokušino pripenjm, več pa v kakšnem blogu morda :)
hedonist