Kam na dopust?

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

28. jun 2013 12:19

simpatija,

zakaj pa ne dopust na berglah? Enega sem dala skozi in sploh ni bilo slabo. Poiščeš mesto, kjer je dostop do morja lahek in ne predolg in to je to. Pa še nekaj - od gostiteljev in okolice (soturistov) si deležen velikega razumevanja, več kot od domačih, ki te imajo po pol leta šepanja in bolj ali manj glasnega jamranje že poln kufer. Na tvojem mestu ne bi nič oklevala, hop na internet in si poišči svoj raj na soncu ali v senci za teden ali dva ali kolikor pač znese. Glede bolniške pa tudi ni treba skrbeti - zdravnik ti lahko tudi "predpiše" razgbavanje v morju ali toplicah.

Sonja

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

28. jun 2013 15:13

Pri nas pa je letos Premuda padla v vodo. In sedaj iščemo. Na Lošinj nas ne vleče, saj je že sedaj bila gužva, kaj šele konec julija. Danes sem si ogledovala Molat, Ist.... mogoče pa še kaj najdemo.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

JanisJoplin  

član od: 20.1.2011

sporočila: 1953

1. jul 2013 12:37

Midva pa letos v Turčijo za 14 dni. Še 17x greva spat

JJ

marjja  

član od: 6.9.2011

sporočila: 2511

1. jul 2013 20:42

JanisJoplin je napisal/a:

Midva pa letos v Turčijo za 14 dni. Še 17x greva spat

JJ

Midva pa še 16x zaspiva in letiva na Djerbo.

Potem pa še zelo podaljšan avgustovski vikend v enih toplicah, pa še kratek vikend v Bohinju konec septembra. Hura za sindikalne apartmaje!!!

marjja

marjja  

1. jul 2013 20:43

No, da ne bo pomote, na Djerbi ni sindikalni apartmaja...

marjja

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

1. jul 2013 21:19

marjja je napisal/a:

marjja

No pa saj Bohinjska Bistrica ali Kranjska gora tudi nista prav slabi, a ne?

Sonja

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

1. jul 2013 21:33

Jaz pa čez 8 dni na Ciper, upam da bo fajn.

buča

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

1. jul 2013 22:01

Jaz pa na žalost že končala in v petek  priletela iz Grčije. Po začetnih zapletnih in preseljevanju iz hotela v hotel se je po dveh dneh začel superrr dopust in smo se imeli res lepo, uživali v čistem morju, pristni grški hrani in žlahtnem rdečem vinčkuin . Bilo je kratko in sladko, sedaj pa še nekaj dni doma uredit zadeve in v ponedeljek služba. Drugi del pa avgusta, zaenkrat še ne vem kako in kaj bo. Meni je tudi doma lepo, pri nas se vedno dogaja    z veseljem pa tudi spokam in za kakšen dan pobegnem .

sonce51

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

1. jul 2013 22:17

Zaenkrat obeti kratki, a zelo sladki - po letih travmiranja, da jaz bi pa Dubrovnik videla in po 1 dnevnem obisku 2 leti nazaj, ko sem tam pustila dušo, letos končno za 7 dni tja. In to s kolegom, ki hodi v tiste konce hodi že leta in zatorej pozna širšo regijo do potankosti. Kooooomaj že čakam

Sicer pa po navdihu in s kakih 24 ur časa za odločitev-rezervacije-pakiranje-odhod. Mika me Madeira ali Azori. Bomo videli...

Viva Meier

marjja  

2. jul 2013 6:27

limnol je napisal/a:

marjja je napisal/a:

marjja

No pa saj Bohinjska Bistrica ali Kranjska gora tudi nista prav slabi, a ne?

Sonja

Nasprotno, skupaj z vsemi ostalimi sindikalnimi destinacijami po Sloveniji mi omogočata še 3,4 dopustniške vikende na leto poleg "glavnega" dopusta preko agencije.  

Zato še enkrat: hura za sindikalne apartmaje!!!

marjja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti