12. jun 2013 14:13
Sva v "toplicah", jutri greva malo nakoli do mesta Beppu najbrz. kljub temu, da se je ze zacela dezevna sezona, je do sedaj le polkrat dezevalo, skozi vso pot naju je grel soncek. onseni so res prekrasni za sprostitev :))
lp
Saša
12. jun 2013 14:13
Sva v "toplicah", jutri greva malo nakoli do mesta Beppu najbrz. kljub temu, da se je ze zacela dezevna sezona, je do sedaj le polkrat dezevalo, skozi vso pot naju je grel soncek. onseni so res prekrasni za sprostitev :))
lp
Saša
12. jun 2013 22:09
Midva sva v B&B z eno samo sobo!!! Še moja pogumna boljša polovica je priznala, da je nekolikanj "creepy".
za vsak slučaj sem pustila dejanske koordinate na FB.
Vanja
13. jun 2013 3:03
Vanja, midva sva pa poleg enega starejsega para edina gosta v ogromnem hotelu... jack nicholson in to ...
Saša
24. jun 2013 18:23
Malo bom zasmetila z nekaj utrinki s prelepega izleta v Dolino gradov. Tole vajo bo treba vsekakor ponoviti s tem, da bova obvezno podpisala pogodbo s tistim, ki je zadolžen za lepo vreme. S kolesarjenjem ni bilo nič, čeprav sva imela opremo s sabo. se je prikazalo vsak drug dan za mogoče pol ure.
Bed and Breakfast v Vouvray:
Detajl pročelja hiše nekje v mestu:
Amboise:
Chateau Amboise
Clos Lucé:
Amboise, bivališče v jami:
Chateau Chamont sur Loire:
Konjušnica:
Hermès-jevi izdelki:
Chateau Chenonceau:
Detajl zgradbe na posestvu Chenonceau:
"Najin" bed and breakfast, Amboise:
V zraku:
Chambord:
Vrtovi so...nonexistant.
Chateau de Blois:
Detajl dvorišča:
Vodni "žleb":
Paris:
Sacre Coeur:
Montmartre:
Arc de Triomphe:
Eiffle tower:
Galleries Lafayette:
Vanja
24. jun 2013 18:46
Takle zapis sodi v blog, ne sem.
24. jun 2013 19:52
Kljub temu je super!
naor
24. jun 2013 21:23
Meni tudi, ker bloge bolj kot ne spregledam. Naslednjič pa le naročita sonce .
Loni Makaroni
25. jun 2013 19:01
noro. a to je dolina gradov?
neika
27. jun 2013 13:02
smrk,smrk mi pa letos po vsej verjetnosti nikamor za dlje časa, ker sem še vedno na bolniški, ker sem si poškodovala koleno na smučanj. Kar ne morem verjet, da se to tolk dolgo vleče .
simpatija
28. jun 2013 12:10
simpatija je napisal/a: |
smrk,smrk mi pa letos po vsej verjetnosti nikamor za dlje časa, ker sem še vedno na bolniški, ker sem si poškodovala koleno na smučanj. Kar ne morem verjet, da se to tolk dolgo vleče .
|
Kaj pa v kako zdravilišče? Združiš prijetno s koristnim. Dobr, no, o cenah glih ne bi.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev
Burek z lahko solato