20. jan 2006 20:10
pri nas pravijo - kolkor šoldov, tolko muzike, ali drugače, ne vem koliko ste pripravljeni zapraviti.
glede na to, da so otroci še majhni, se ti po mojem mnenju vsekakor splača it v hotel, ki ima vključen polpenzion z samopostrežnim zajtrkom in večerjo. tako si lahko cela familija sigurno izbere kaj bo jedla, prideš na pospravljeno in skuhano, če smo lačni vmes, gremo kam na pico, kalamare, ali pa kupimo sadje. govorim v svojem imenu, ker mi že nekaj časa tako počitnikujemo in v apartma absolutno ne grem več. moja dva otroka imata še oba zastonj namestitev in hrano, plačava samo midva z možem polpenzion, tako da nam ostane več časa za kopanje in uživanje - saj veš kako je zjutraj po svež kruh, popoldne v trgovino, da ne zaprejo po kaj za večerjo....
v grčiji in po italiji imajo prijetne družinske hotelčke, kjer je okusna hrana in postrežba dobra. sicer pa je najboljše, da ti na agenciji priporočijo destinacijo in nastavitev, ker imajo svoje agente, ki kraje dodobra poznajo.
mi smo bili zelo zadovoljni tudi na malti. lepe, velike peščene plaže, edino opozorilo: sence dreves ni nikjer, pa še avgusta meseca ni priporočljivo potovati tja zaradi gužve. na rodosu nam je bilo tudi zelo všeč....
upam, da se boš pravilno odločila, pa še drobna pripomba:
dve družini skupaj z otroci v isti apartma??? jaz se ne bi spuščala v tako avanturo.
pppp