2. jul 2010 10:15
Sem ozdravljeni kadilec , minili sta že dve leti od moje zadnje cigarete. Kadil sem kar lepo število let, bil sem res pravi kadilec. Nehal sem zato, ker sem se sam odločil. Brez vsakih pomagal, knjig, predavanj, obližev, itd. Razlog da sem nekahl pa je bila ena čudna tahikardija, ki me je zagrabila iznenada no in potem se je začela frka, ker so na urgenci mislili, da me bo infarkt. Strpali so me v rešilec in odpeljali v KC . Med vožnjo, ki je strašno neudobna v rešilcu, sem sklenil, da bom nehal kaditi. Če je to eden izmed vzrokov, za trenutno težavo,ki sem jo imel potem je to najmanj kar lahko storim, predvsem, ker se mi ne da voziti naokoli na tako neudoben način. No ,kasneje so vse preiskave pkazale da mi nič ni,da sem v bistvu zdrav, da imam tudi pljuča povsem cela, skratka, naredili so mi kompleten servis in vse je bilo ok.
In ko me danes kdo vpraša ali bi še prižgal cigareto mu povem, da ne ene ampak kar dve hkrat, tako mi še vedno dišijo. Tudi moje mnenje je, da tisti,ki je bil res pravi kadilec bo to vedno ostal ne glede na vse, kar se z njim dogaja. V nos lovim dim, če kdo poleg mene kadi. Včasih se zbudim iz sanj, v katerim kadim ko Turek. In se pri tem čudno počutim.
Ne trdim, da ne bom nikoli več prižgal. Bom sicer poskušal da ne bi ampak nikoli se ne ve. Predvsem mi je težko ko sem prost in imam veliko časa. Na dopustu npr. Takrat me velikokrat zagrabi da bi.
lp
hedonist