5. jan 2006 10:57
moj sosed porabi malo za kurjavo, sedi pa v v dnevni sobi v debelem volnenem puloverju, s kapo na glavi, ko se pogovarja se dela bela meglica pred usti...
5. jan 2006 10:57
moj sosed porabi malo za kurjavo, sedi pa v v dnevni sobi v debelem volnenem puloverju, s kapo na glavi, ko se pogovarja se dela bela meglica pred usti...
5. jan 2006 12:55
krizanka22 je napisal/a: |
Henri hvala za tako spodbuden odgovor. Drugače pa nimamo nobenih sosedov, razen tast je v spodnjem nadstropju hiše. Prej ko so bila stara lesena okna smo imeli plesen samo v jedilnici in se je recimo z enkratnim čiščenjem z varekino omilila za eno sezono, sedaj ko so nova plastična, pa kar teče dol po oknih, plesen pa imam sedaj tudi v kopalnici in pa kar je najslabše jo je največ v otroški sobi. Ravno danes sva se z možem ponovno sprla glede tega, ker mu je enostavno vseeno kaj bo s tem, mene pa le skrbi zdravje otroka. Problem je sicer tudi v denarju. Henri ali mi lahko poveš, kako se spoznaš na te stvari in s katerim mojstom naj si pomagam, koliko bi vse skupaj stalo... krizanka22 Sporočilo je spremenil(a) krizanka22 dne 04. jan 2006 22:52:10 |
30. mar 2006 18:22
Mimika oprosti za tako pozen odgovor. Sedaj nekaj iščem in sem slučajno videla vprašanje. Peč je od Frolinga, ogrevamo cca. 200 kvadratov+voda, akumulacija drži 1500 l, naj bi pa 2000 l. marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 30. mar 2006 18:37:11Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko