Dopust

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

10. dec 2005 21:51

Midva pa sva letos preživela tudi Rito. V Miamiju je bila razglašena obvezna evakuacija in kar naenkrat sva se znašla na cesti. Ker sva o teh stvareh že prej veliko slišala in ker je tam vse zelo dobro poskrbljeno z vidika informacij, sva se znašla in vse se je končalo srečno. Najbolj hudo nama je bilo to, da sva zabila 2 dni. lp Vesna Vesna Milek Recko

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

11. dec 2005 11:53

Ja, nadaM, tudi mene ni nikdar strah v letalu. Še vsako je prišlo dol, tako ali drugače, kajne? Mamamia mamamia

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

11. dec 2005 13:04

Mamamia - to je pa tako kot je očetov sodelavec rekel svoji ženi, ko je naredila vozniški izpit. Izročil ji je ključe ( takrat zelo dragocenega avta - leto 65 )rekoč: Draga žena tukaj imaš ključe in nič ase ne boj - na cesti ne boš ostala. Vlečna služba, reševalci in komunala so 24 ur v pripravljenosti. Radi potujemo. tepe nas jezik. Čeprav v Bolgariji z svojo angleščino ( res je boga ) nisem opravila tistega kar je mož z svojim v vojski pridoblljenim znanjem in čašico tapravega šnopca, ki smo ga vzeli za razkužilo. ( bili smo skoraj sterilni Lumpica

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

12. dec 2005 14:58

Lumpica saj ni problem. Jaz sem se učila nemško, nikoli angleško. Zdaj ppa ravno zaradi potepanja po svetu pridno hodim že 2 meseca na začetni tečaj angleščine. Pa bi rekla (po izkušnjah sodeč), da bi španščina tudi zelo prav prišla. lp Vesna Vesna Milek Recko

vcibej  

član od: 31.1.2004

sporočila: 1264

12. dec 2005 17:50

Bravo Vesna. To nameravam tudi sama, samo počakati moram, da moji lumpi malo odrastejo. Tečaji so navadno zvečer.................mož ima pa butast urnik v službi. Pa saj ne znam ravno slabo, samo ko je potrebno kaj povedat je pa tema. Resno nas zanima Kuba ( sva z mamamio že rekli par besed ) Če je bil še kdo bi ga prosila za nasvet. Lumpica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti