7. dec 2005 18:58
No, z gospodinjskimi aparati (katere koli znamke) je čisto stvar SREČE! Dokaz: jaz Gorenja ne kupim več, pa če se svet podre al pa če ratajo najcenejši!!!! 2 meseca nazaj mi je po 14 dnevih uporabe razneslo njihov bojler, pa nočejo priznati garancije - 3 različne vzroke so mi že navedli, samo bojler po njihovo ni nič kriv... Nasprotno od mene ima na primer mamamia z njimi same dobre izkušnje... pač, stvar sreče.
Zelo verjetno je, da v tisti fabriki v Turčiji izdelujejo na isti liniji tako Gorenje, Electrolux, Bosh kot tudi United, Elin in kako še bolj eksotično znamko. Tako da glej le na to, da boš imela servis v bližini. da če se že kaj zgodi, da ti bodo (če bo sreča mila) to vsaj popravili.
V isti sapi naj dodam še izkušnjo mojega očeta, ki pravzaprav demantira tudi ta moj nasvet; v Lidlu v Italiji je kupil LCD televizijo za smešno nizko ceno (okoli 80 tisoč tolarjev ga je prišla). Po pol leta je pri televiziji crknil en elektronski del. Odnesel jo je nazaj v Lidl, od tam so jo poslali na servis v Nemčijo in mu popravljeno televizijo čez samo 6 dni
po hitri pošti dostavili na dom. Televizija od takrat dela brez problemov. Gori pa seveda 26 ur na dan.
Bližina servisa je v tem primeru bolj stvar praktičnosti kot česa drugega, meni recimo tudi servis le na drugem koncu mesta ni pomagal.
tjas