Pralni stroj

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

7. dec 2005 22:49

Po mojem je najbolje da vprašaš na info pri Hoferju. Oni najbolj vedo kako je z garancijo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

ladybug  

član od: 30.11.2005

sporočila: 65

8. dec 2005 9:32

No s temo "poceni pralni in sušilni stroj pri Hoferju" sem opravila! Sicer ne vem, če je kdo gledal včeraj 24 ur, no če ste gledali potem veste vse. Sem se pa vseeno ob 7.30 peljala mimo in sklenila, da ne bom tvegala zdravja, ko bi eno uro ali več čakala pred trgovino in nato po naključju še našla pralni stroj, ga vlekla skozi gnečo v trgovini, pri tem zlomila roko ali nogo.... no ja dramatiziram, ampak to je res noro!! ladybug

smrkolina  

član od: 19.9.2002

sporočila: 378

8. dec 2005 13:52

Po netu že krožijo slike od Hoferja. Ob pol sedmin eno uro in pol pred odprtjem je bila vrsta da je groza. TV je že dopoldne zmanjkalo (v redni ceni okoli 86.000 sit, danes nekaj čez 30.000 sit), dobijo jih pa popoldne. Samo v trgovino priti je pa drugo :)) smrkolina

DanaS  

član od: 23.2.2003

sporočila: 391

8. dec 2005 15:52

Hm..... potem sem pa jaz imela resnično GROMOZANSKO srečo Prišla, šla do skladišča, dala na voziček, čakala 10 minut in prišla ven :) Se je pa okoli mene dogajalo marsikaj ja, priznam. Tudi do rahlega pretepa naj bi prišlo. Zaradi enega sesalca ... Dana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti