25. sep 2007 8:24
A mogoče katera ve, če imajo v Hoferju nehomogenizirano mleko?
25. sep 2007 8:24
A mogoče katera ve, če imajo v Hoferju nehomogenizirano mleko?
25. sep 2007 13:18
Ne, jaz ga še nisem videla. Najcenejše nehomogenizirano mleko je v Mercatorju v sklopu linije Zdravo življenje, 1.6 maščobe, polni ga pa Planika. pi.kica
25. sep 2007 13:30
valči na ptuju še bomo dolgo čakali na hofer. sem pa bila danes v mariborskem pa imajo tisti okrasni pesek, drobno in grobo mleti, v rumeni, rdeči in rjavi barvi. to je tisti pesek ko ga uporabljamo za dekorativo, za vazice s suhim cvetjem ali okraševanje. je pa ga okrog pol kg, stane pa dva evra. fajn. če slučajno katera potrebuje. nektarina
25. sep 2007 14:24
Pikica hvala, za tega vem, ga tudi kupujem. Žal je to edino mleko, ki mi odgovarja, nimajo ga pa povsod... Rada bi omejila nakupe pri sosedu, ker se odpre kmalu hofer blizu nas pa žal popolnoma ne bo šlo, ravno zaradi posebnih izdelkov.
20. jun 2013 12:02
https://www.hofer.si/si/html/offers/58_34595.htm
Zanima me, če slučajno kdo to ima in kako se obnese.
Hvala
rrr
28. jul 2013 12:28
Ja, pa moram reči, da je v Hoferju veliko cenejše. Enako velja za Lidl .
Prijateljici sta nakupili v Lidlu in hofru za 100 €, ker sta šli na morje za 6 dni. Če bi pa šle v Mercator (oz. lani sta šle) pa sta podobno hrano in pijačo kupili za 220 €.
rrr- moja prijateljica ima to in je rekla da je zelo fajn.
kolačica
1. avg 2013 9:23
Je morda kdo poskušal hoferjevo želatino? Deluje?
Amanda Angelic
1. avg 2013 9:55
Zakaj pa ne bi? Zato, ker je iz Hoferja?
rimljanka
1. avg 2013 10:11
Hvala za prijazen "odgovor", ampak še vedno nisem dobila potrditve. Ta tvoj sarkazem mi ni preveč všeč. Sprašujem, ker ne poznam, nisem še delala z njo, tako da bi prosila, če mi lahko nekdo, ki ima izkušnjo, odgovori na vprašanje.
Amanda Angelic
1. avg 2013 10:20
No, pa vzemi kot sarkazem. Ne vem, zakaj bi neka želatina "ne delala", če z njo postopamo pravilno, samo zato, ker je iz določene trgovine oz. določene blagovne znamke.
Gotovo boš dobila odgovor od uporabnic te želatine, kar pa ti še ne bo dalo garancije, da bo tebi uspelo enako.
rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Škotske mesne kroglice s pivsko omako