21. sep 2007 13:10
Aja, sva sosedi, katka lopatka?????????????????' rimljanka
21. sep 2007 13:10
Aja, sva sosedi, katka lopatka?????????????????' rimljanka
24. sep 2007 21:48
V novogoriškem Hoferju že nekaj časa ni mogoče dobiti mleka. Prodajalke so rekle, da imajo neke težave z dobavitelji. Ali je tako v vseh Hoferjevih trgovinah po Sloveniji?
24. sep 2007 22:01
V Litiji imajo vse vrste mleka, sveže, s podaljšanim rokom trajanja in onega trajnega. rimljanka
24. sep 2007 22:03
V našem slovenjebistriškem Hoferju so danes imeli mleko. Nekaj časa vem, da ni bilo polnomastnega, bilo pa je 1,5 %. Mi sicer mleko kupujemo pri kmetu, moja mama pa samo tega Hoferjevega.
Ne vem pa kaj se zadnje čase dogaja s pasjo hrano Romeo v konzervah. Naš pes jih sploh noče več jesti?
Prejšnji teden sem si kupila dežne hlače in dežno jakno, škornjev pa nisem dobila, čeprav sem šla tja še isti dan, ko se je začela akcija. Te hlače in jakna so prva liga, sem preizkusila v torkovem nalivu. Mika me tudi dežni plašč črne barve s klobukom, ki je prav chic.
Anja
24. sep 2007 22:44
rimljanka, sem v Spodnji Šiški blizu Casa del Papa :) Že dolgo pa nisem zašla gor po Celovški, zato nisem vedela za ta Hofer. katka
25. sep 2007 0:19
Tudi na Viču se odpira zraven Merkurja. Po moje tudi vsak čas. Jaz pa pogrešam navadne tekoče jogurte v pollitrskem tetrapaku, ki jih že kakšne pol leta ni - morda kdo ve, zakaj ?
25. sep 2007 0:27
Pri Hoferju je pač tako, da ko zmanjka enega artikla, ga dolgo, dolgo ni. Sem se pozanimala pri prodajalkah. Kaj takega se v Avstriji niti slučajno ne zgodi. Kar poglejte si, kako je založen Hofer v Gralli. Pa seveda tudi cenejši. galja
25. sep 2007 6:13
Če prišteješ še bencin in cestnino - je še vedno cenejši? Ne stanujemo vsi ob meji, veš. rimljanka
25. sep 2007 7:27
V hoferju sem kupila že dosti dobrih in kvalitetnih izdelkov, nazadnje odeje 2 v 1. Odeji sta 2 v paketu poleti se lahko ločita pozimi pa ju spneš z drukerjem in imaš debelo odejo. Pa tudi drugače je ena tanka in druga debelejša, cena pa je bila 21€ za paket. poleti sem kupila tudi zelo lepo posteljino na zadrgo. Zelo dobra in praktična. Pa še kaj bi se našlo. Skratka, vedno me kaj potegne, čeravno zgleda včasih razmetano in neurejeno po tistih košarah. Ko imam čas, vedno malo prekapam in tudi kaj dobrega odkrijem. Kyara
25. sep 2007 8:10
Ali morda kdo ve kdaj pride Hofer na Ptuj? Že dve leti se govori pa še ga vedno ni. valčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Veganski narezek z nachosi