15. dec 2005 15:34
Danes sem si tudi jaz ogledala "veleslavni" Hofer.
Pridem do vozičkov, kjer sem takoj bila razočarana, ko sem videla, da moram imeti kovance, grem nazaj v avto kjer imam vedno kovanec za 10 tolarjev za vozičke (drobiž mi itak otroci poberejo), pridem nazaj in vidim da potrebujem kovanec za 20 ali 50 tolarje, če hočem dobiti voziček. Že takrat bi se najraje obrnila in šla drugam ampak mi firbec ni dal miru. Grem do blagajne in zamenjam denar, da kooončno dobim voziček.
Posebne gneče ni bilo, večinoma so bili firbci kot jaz. Tudi izbire ni ravno velike, veliko je sladkarij. Mandljev, lešnikov in orehov nimajo. Sadje iz zelenjava je že natehtana s kodo, kar mi ravno ne odgovarja. Napr. med paradižniki, je bilo v škatli tudi nekaj nagnitih, da je kar malo kapljalo iz škatle, banane so bile pakirane po 1 kg in vse "okrašene" s črno barvo. Edini znani izdelek, ki sem ga zasledila je bila poli salama. Kupila sem marcipan, ki je bil malo cenejši kot drugje.
Blagajničarka pa je tako naspidirano hitra, da sploh ne moreš normalno zlagati v vrečko. Prostora, da prodajalka odlaga stvari je zelo malo, tako, da moraš res dobro pohiteti, če nočeš, da ti svari padajo po tleh. Ker seveda nisem tako hitro pospravljala kupljenih stvari, kot jih je blokirala sem bila deležna parih očitajočih pogledov prodajalke. Dobro saj je vredu, da ne čakaš v vrsti pol ure ampak, da moraš stvari kar zmetati v vrečko je pa preveč.
Skratka meni osebno ni bilo všeč in mislim, da ne bom ravno redni kupec. Po "nakupovenju" v Hoferju sem šla v sosednjo trgovino in kupila vse kar potrebujem (kar mi je preverjeno všeč).
LP
jade