katero moko najraje uporabljate pri peki?zadnjič sem eno kupila v eurospinu,pa ni dobra.mislim,da pri kupovanju moke ne smem več gledati na ceno ,ampak bolj na kvaliteto,
Bernarda
katero moko najraje uporabljate pri peki?zadnjič sem eno kupila v eurospinu,pa ni dobra.mislim,da pri kupovanju moke ne smem več gledati na ceno ,ampak bolj na kvaliteto,
Bernarda
26. nov 2005 18:41
Za peko peciv najraje uporabljam moko tipa 850,za peko kruha pa domačo svežo moko iz mlete pšenice ali pire. l.p. Vesna Leben
26. nov 2005 20:01
Za pecivo, sploh za piškote, uporabljam štajersko gladko moko (včasih jo pomešam z malo štajerske ostre). Tipa ne vem na pamet, na vrečki pač piše ime moke in že leta n leta sem navajena na ti dve vrsti. Mamamia afrika
26. nov 2005 20:37
Za peciva prisegam na mlinotestovo primorsko moko. Bernarda
27. nov 2005 9:40
Za kruh, potico, peciva,torte,... uporabljam moko (mehko in ostro) iz Hardija ali pa TUŠ-a, za vlečeno testo pa Primorsko moko. Lp, marelica
27. nov 2005 9:50
Jaz pa kupujem moko iz mlina mehko, ostro, polbelo. jade
27. nov 2005 10:47
Jade, lahko poveš, iz katerega mlina in ali imajo tam tudi druge vrste mok? Hvala. rimljanka
27. nov 2005 10:53
Ti napišemko dobim novo "pošiljko" moke, mi jo starši kupijo v mlinu, pa sem vrečo stran vrgla, kjer piše iz katerega mlina je. Kakšno pa še imajo ne vem se pozanimam pa izveš. jade
27. nov 2005 12:54
Rimljanka, pri Moravčah je Rotarjev mlin, tam dobiš vse vrste mok, pa otrobe, po razumni ceni in dobre kvalitete. Ko se vračaš iz Ljubljane, zavij kdaj tam mimo, če te zanima (cesta Moravče-Zagorje). LP cervus
27. nov 2005 13:42
Hvala, vem zanj, samo mi je malo od rok, pa se še nisem (se pa bom, ko se bodo ceste malo uredile). LP rimljanka
27. nov 2005 19:51
Jaz sem enkrat kupila moko iz ene precej poceni trgovine in sem zanjo plačala okoli 50 SIT. Pa je zanič. Pri moki se res ne sme gledati na ceno. Sicer je kruh super in vse, ampak zmesiti se pa sploh ne da normalno. Testo kar razpada. Sprime se šele po prvem vzhajanju. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Moje štručke