Moka

SANITETA  

član od: 5.7.2005

sporočila: 92

28. nov 2005 9:22

Zelo veliko uporabljam različne moke,ki jih kupujem pri mlinarju, kjer žita meljejo v mlinu na kamne. Tako imam vedno na zalogi odlično ajdova, koruzno, rženo in polnozrnato pirino moko, tako, da je kuhanje pravi užitek, da o pregrešno dobrih rezultatih ne govorim.Strinjam se, da je res vse odvisno od kvalitete moke. Pa obilo užitka pri kuhi in peki ! pikapolonica

smrkolina  

član od: 19.9.2002

sporočila: 378

28. nov 2005 12:54

Jaz uporabljam Mercatorjevo moko, za peciva, kruh, kvašeno in vlečeno testo, skratka za vse. Sem zadovoljna in nimam nobenih problemov. Sončen gorenjski pozdrav. smrkolina

mimika  

član od: 7.1.2002

sporočila: 2107

30. nov 2005 9:32

Enkrat sem kupila neko poceni moko v Š. Bila je zanič. sem že mislila, da mi ne bo upelo razvleči testa za zavitek. Sicer sem ljubitelj Mlinotestove bele moke.

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

4. dec 2005 20:00

Rimljanka no kooooončno sem dobila dostavljeno tisto moko. Štupnikov mlin, Valjčni mlin Anton Maver s.p. - Fužina 33, Zagradec. Dobila sem belo, polbelo, ajdovi in koruzno moko. Mogoče imajo še kakšno ampak prinesli so mi to. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 04. dec 2005 20:00:32

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti